Αρώματα Υπογραφής

Δημιουργούμε μοναδικά αρώματα υπογραφής που συνδέουν τα brands με τους πελάτες, με τον πιο αξέχαστο τρόπο

Αρώματα Υπογραφής
Αρώματα Υπογραφής

Προσαρμοσμένα αρώματα για τα brands

Όταν η Air Aroma δημιουργεί ένα άρωμα υπογραφής γίνεται σε συνεργασία με τους πελάτες μας. Μαζί δημιουργούμε αλησμόνητες μυρωδιές που λένε μια ιστορία και αποτελούν μέρος της προσωπικότητας των brands.

Κάθε άρωμα υπογραφής της Air Aroma είναι μια μοναδική δημιουργία, η οποία αποτελείται από τις καλύτερες πρώτες ύλες, τα φυσικά αιθέρια έλαια και τα έξοχα αρώματα. Με τη μοναδική δημιουργική διαδικασία της Air Aroma ονειρευόμαστε, σχεδιάζουμε και δημιουργούμε αρώματα που συνδέουν τα εμπορικά σήματα με τους πελάτες σε συναισθηματικό επίπεδο.

Μόλις ενσωματωθεί το άρωμα υπογραφής γίνεται ένα αναγνωρίσιμο και αξέχαστο κομμάτι της ταυτότητας ενός εμπορικού σήματος. Το άρωμα υπογραφής μπορεί να εφαρμοστεί σε διάφορες μορφές, από ένα αρωματισμένο περιβάλλον χρησιμοποιώντας την τεχνολογία διάχυσης της Air Aroma ή μέσω μιας ποικιλίας αρωματικών προϊόντων.

Προσαρμοσμένα αρώματα για τα brands

Το δικό σου
/
Άρωμα

Δημιουργική Διαδικασία

Με σχεδόν δύο δεκαετίες δημιουργίας αρωμάτων υπογραφής, η εμπειρία της Air Aroma στην αρωματοποιία και το branding είναι ασύγκριτη. Για να δημιουργηθεί ένα άρωμα υπογραφής η Air Aroma συνεργάζεται στενά με μια επιχείρηση ώστε να εξασφαλίσει ότι το άρωμα ταιριάζει απόλυτα στο οπτικό σήμα, τα ακουστικά μηνύματα και το γενικότερο ύφος της επιχείρησης.

Μέσω της πολυεπιστημονικής προσέγγισης ανάπτυξης αρωμάτων της Air Aroma, ορίζουμε τα συναισθήματα και τα σημεία επαφής για το προσαρμοσμένο άρωμα. Το αποτέλεσμα είναι ένα ξεχωριστό άρωμα το οποίο είναι μοναδικά αναγνωρίσιμο με ένα εμπορικό σήμα ή ένα περιβάλλον, αφήνοντας τελικά τους πελάτες να αισθάνονται συνδεδεμένοι με έναν πιο βαθύ, πιο αξέχαστο τρόπο.

Αποκλειστικότητα

Μόλις οριστικοποιηθεί το προσαρμοσμένο άρωμα, θα σας δοθεί πιστοποιητικό αποκλειστικότητας. Το άρωμα της υπογραφής αποτελεί μέρος μιας πνευματικής ιδιοκτησίας ενός brand και ως εκ τούτου εφαρμόζεται στις κατευθυντήριες γραμμές εταιρικής επωνυμίας.

Αποκλειστικότητα

Αναπτύξτε ένα προσαρμοσμένο άρωμα

Αν αναζητάτε ένα ευχάριστο άρωμα είτε για ξενοδοχείο, αεροπορική εταιρεία, κατάστημα λιανικής πώλησης, εταιρεία αυτοκινητοβιομηχανίας, μια εκδήλωση είτε για πολυτελή ακίνητη περιουσία, η Air Aroma προσφέρει μια αδιάλειπτη εμπειρία, από την δημιουργία του αρώματος έως της προηγμένης τεχνολογίας διάχυσης αρώματος.

Επικοινωνήστε μαζί μας