Αεροδρόμια και Αεροπορικές εταιρείες

Αρώματα που εξασφαλίζουν ότι οι επιβάτες φτάνουν στον προορισμό τους ήρεμοι και αναζωογονημένοι.

Αεροδρόμια και Αεροπορικές εταιρείες
Αεροδρόμια και Αεροπορικές εταιρείες

Λύσεις αρωματισμού για Αεροπορικές εταιρείες

Ο αρωματισμός της ατμόσφαιρας στον κλάδο των μεταφορών άρχισε το 1959 με το παριζιάνικο μετρό να εισάγει το άρωμα των γαρύφαλλων στα τρένα τους για να αυξήσει την άνεση. Σήμερα, ο αρωματισμός της ατμόσφαιρας είναι όλο και πιο σημαντικός για πολλές αεροπορικές εταιρείες και άλλες ταξιδιωτικές επιχειρήσεις, καθώς κατανοούν την αξία της εμπιστοσύνης των πελατών και της αναγνωρισιμότητας τους. Είτε ο στόχος σας είναι να προσφέρετε μια προστιθέμενη αίσθηση πολυτέλειας στο εμπορικό σήμα σας, να δημιουργήσετε ένα χαλαρωτικό περιβάλλον για ανήσυχους και αγχώδης ταξιδιώτες ή να προωθήσετε ένα καθαρό, υγιεινό και φιλόξενο χώρο για τους επιβάτες, η διάχυση αρώματος μπορεί να προσφέρει τη λύση.

"Η άφιξη στο Cathay Pacific Lounge είναι άμεσα αναγνωρίσιμη και ο επιβάτης μπορεί να χαλαρώσει σε ένα οικείο συναίσθημα ενός άνετου σπιτιού".

Ben Schlappig - travel consultant and blogger, One Mile At A Time.

Brands που σχετίζονται με αρώματα

Το Scent Marketing έχει γίνει ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της στρατηγικής branding σε πολλές επιχειρήσεις. Η Air Aroma έχει αναπτύξει αρώματα υπογραφής για εμπορικά σήματα όπως P&O Cruises, Carnival Cruises, Qantas Club Lounges και Cathay Pacific. Κάθε άρωμα έχει σχεδιαστεί ειδικά για το σύνολο της μάρκας καθώς και για την αισθητική του αρωματισμένου περιβάλλοντος. Το αποτέλεσμα είναι ένα άρωμα υπογραφής που μεταφέρει τα ακριβή συναισθήματα και την εμπειρία που τα εμπορικά σήματα αποσκοπούν να μεταφέρουν στους πελάτες τους.

Με την τεχνολογία διάχυσης αρωμάτων της Air Aroma (διαθέσιμη σε μοντέλα που συνδέονται με HVAC και ανεξάρτητα μοντέλα), είμαστε σε θέση να παρέχουμε μοναδικές λύσεις για αρωματισμό οποιουδήποτε χώρου, εξασφαλίζοντας στους πελάτες σας μια αξέχαστη πολυαισθητηριακή εμπειρία συνδεδεμένη με το εμπορικό σήμα σας.

Η Air Aroma έχει αρωματίσει αεροπλάνα, χώρους αναμονής αεροδρομίων, κρουαζιερόπλοια, τρένα και πολλά άλλα. Τοποθετήστε το εμπορικό σήμα σας ένα επίπεδο πάνω από τους ανταγωνιστές σας και δώστε στους πελάτες σας την καλύτερη δυνατή εμπειρία με τη δύναμη της όσφρησης.

Χαλαρωτικό περιβάλλον

Ο αρωματισμός μειώνει το άγχος και την ανησυχία στα σαλόνια αναμονής για τους νευρικούς ταξιδιώτες.

Αίσθηση πολυτέλειας

Αρωματίζοντας χώρους όπως σαλόνια επιχειρήσεων και πρώτης κατηγορίας αίθουσες αναμονής, προσθέτει αξία και κύρος στη εμπειρία του πελάτη.

Ξεκινήστε τον αρωματισμό του αεροδρομίου ή της αεροπορικής εταιρίας σας.

Επικοινωνήστε με έναν αντιπρόσωπο της Air Aroma, θα κάνουμε την επιχείρησή σας να μυρίζει υπέροχα σε ελάχιστο χρόνο.

Επικοινωνήστε μαζί μας