Γραφεία

Αρωματίστε τα γραφεία σας , δημιουργώντας ένα θετικό χώρο εργασίας

Γραφεία
Γραφεία

Αρωματίζοντας τον χώρο των γραφείων

Οι ευχαριστημένοι υπάλληλοι εργάζονται σκληρότερα και είναι πιο παραγωγικοί. Ένα θετικό περιβάλλον γραφείου είναι το κλειδί για να διασφαλιστεί ότι το προσωπικό σας δεν φοβάται να έρθει τη Δευτέρα το πρωί. Το άρωμα μπορεί να μεταμορφώσει ένα γραφείο ή χώρο, δημιουργώντας ένα πιο ευχάριστο περιβάλλον, ενθαρρύνοντας την αποδοτικότητα των εργαζομένων και μειώνοντας το άγχος.

Η προσθήκη αρώματος μέσω του συστήματος HVAC του γραφείου σας είναι απόλυτα διακριτική και ιδανική για τα περισσότερα μεγάλα εμπορικά και χώρους γραφείων. Για τις επιχειρήσεις που δεν θέλουν να αρωματίσουν ολόκληρο τον χώρο των γραφείων, αλλά απλά να δημιουργούν μια υπέροχη εντύπωση στους πιθανούς πελάτες και επισκέπτες, ένα άρωμα εισόδου είναι η τέλεια λύση. Οι αυτόνομες συσκευές διάχυσης αρωμάτων μπορούν να τοποθετηθούν στην αίθουσα αναμονής ή στο χώρο του λόμπι για να παρέχουν ευχάριστο άρωμα όταν μπαίνουν στην επιχείρηση σας. Τα Aroslim και Aroscent είναι κομψά και ταιριάζουν απόλυτα ιδανικά σε κάθε διακόσμηση.

Αρωματικό γεγονός

Μελέτες απέδειξαν εκπληκτική μείωση των τυπογραφικών σφαλμάτων κατά 45% όταν οι εργαζόμενοι βρισκόντουσαν σε αρωματισμένους χώρους με άρωμα λεμονιού.

Βελτιωμένη Απόδοση

Οι έρευνες δείχνουν ότι οι άνθρωποι που εργάζονται σε αρωματισμένους χώρους επιδεικνύουν μεγαλύτερη αποδοτικότητα και είναι πιο πιθανό να υιοθετήσουν αποτελεσματικές στρατηγικές εργασίας. Μελέτες έχουν δείξει ότι τα σφάλματα δακτυλογράφησης μειώνονται σημαντικά όταν οι εργαζόμενοι εκτίθενται σε λεμόνι και λεβάντα και αυξάνονται οι επιδόσεις σε ταχύτητα και ακρίβεια όταν εκτέθηκαν σε αρώματα όπως η μέντα.

Οι τεχνικές και δημιουργικές επιχειρήσεις θέλουν να εμπνεύσουν και να τονώσουν τους υπαλλήλους τους, καθώς καταλαβαίνουν ότι το περιβάλλον που εμπνέει μπορεί να έχει άμεση επίδραση στη δημιουργικότητα των εργαζομένων. Χώροι χαλάρωσης, αίθουσες παιχνιδιών, καμπίνες για DJ, χώροι καλλιτεχνών ακόμα και σνακ μπαρ έχουν ως στόχο τη δημιουργία τέλειου εργασιακού περιβάλλοντος, ισορροπίας και διάθεσης στο χώρο εργασίας. Οι αρωματισμένες ατμόσφαιρες μέσα σε αυτούς τους δημιουργικούς χώρους, μπορούν να τους μετατρέψουν αμέσως και να επιτρέψουν στο μυαλό να εστιάσει, να χαλαρώσει ή να τονωθεί με χρήση αρωμάτων προσαρμοσμένων στις ανάγκες σας.

Αύξηση απόδοσης

Η διάχυση της λεβάντας κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων στην εργασία έχει βρεθεί ότι αποτρέπει την μείωση της απόδοσης της εργασίας.

Βελτιωμένο περιβάλλον

Ο αρωματισμός του χώρου δημιουργεί θετική ατμόσφαιρα μειώνοντας το άγχος, ανακουφίζοντας από την κούραση και βελτιώνοντας την εγρήγορση και τα επίπεδα απόδοσης.

Ξεκινήστε να αρωματίζετε την επιχείρησή σας

Επικοινωνήστε με έναν αντιπρόσωπο της Air Aroma, θα κάνουμε την επιχείρησή σας να μυρίζει υπέροχα σε χρόνο μηδέν.

Επικοινωνήστε μαζί μας