Χώροι Ευεξίας και Γυμναστήρια

Περάστε μπροστά στον ανταγωνισμό με ένα άρωμα.

Χώροι Ευεξίας και Γυμναστήρια
Χώροι Ευεξίας και Γυμναστήρια

Αρωματίστε το γυμναστήριο σας

Πλέον το γυμναστήριο έχει εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο από ένα μέρος εκγύμνασης. Για πολλά μέλη έχει γίνει ένας τρόπος ζωής και ένα σπίτι μακριά από το σπίτι τους, που τους γεμίζει εμπιστοσύνη, ευτυχία και ευημερία. Το φιλικό προσωπικό, οι αφοσιωμένοι προσωπικοί εκπαιδευτές, ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός και τα προσαρμοσμένα προγράμματα άσκησης που κάποτε βοηθούσαν να ξεχωρίσει μια επιχείρηση, αποτελούν πλέον το σημείο αναφοράς.

Ξεχωρίστε με ένα άρωμα

Με όλες τις διαφορετικές τάσεις άθλησης σήμερα, πώς κάνετε το γυμναστήριο σας να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα; Ένας πολύ καλός τρόπος για να συνδεθείτε με τα μέλη σας είναι μέσω της δύναμης της όσφρησης. Το άρωμα έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει μια διάθεση ώστε ταιριάζει σε οποιοδήποτε περιβάλλον, είτε πρόκειται για χαλάρωση και αναζωογόνηση είτε για έμπνευση. Το άρωμα μπορεί να εφαρμοστεί με ιδιαίτερη ευκολία στα αποδυτήρια, στους χώρους αεροβικής γυμναστικής, στα ατμόλουτρα και στους κοινόχρηστους χώρους.

Η Air Aroma έχει δημιουργήσει αρωματισμένες λύσεις για μια μεγάλη ποικιλία κέντρων ευεξίας. Όταν ένας νέος πελάτης περάσει την είσοδο, θέλετε να δημιουργήσετε το τέλειο περιβάλλον που θα εξασφαλίσει την εγγραφή του μέλους. Το σωστό άρωμα μπορεί να προσελκύσει νέα μέλη και να δημιουργήσει ένα περιβάλλον που αναγνωρίζουν και απολαμβάνουν.

Αρωματικό γεγονός

Η διάθεση αυξάνεται κατά 40% όταν βρισκόμαστε σε ένα ευχάριστα αρωματισμένο περιβάλλον.

Lindstrom, M. (2005), Journal of Product and Brand Management

Αρώματα σχεδιασμένα για κέντρα ευεξίας

Η Air Aroma έχει σχεδιάσει τρία μοναδικά μίγματα αιθέριων ελαίων έχοντας στο μυαλό τον κλάδο της γυμναστικής.

Cardio - Αυτό το άρωμα έχει σχεδιαστεί ειδικά για την τόνωση καρδιαγγειακών προπονήσεων. Ενθαρρύνοντας και αναζωογονώντας, αυτό το μίγμα έχει αντιβακτηριακά και αναπνευστικά οφέλη που παρέχονται από συστατικά όπως η βελόνα έλατου και ο ευκάλυπτος. Αυτό το άρωμα σας βοηθά να αναπνεύσετε βαθιά, και χρησιμοποιεί το δυόσμο και το τζίντζερ για να ενεργοποιήσετε και να βελτιώσετε τη συγκέντρωση. Με λίγο έλαιο λεμονιού το κάνει ένα αναζωογονητικό μείγμα για κάθε χώρο.

Conditioning - Αυτό το λάδι έχει σχεδιαστεί για να διαχέεται σε περιοχές όπου θέλετε να ανανεωθείτε, να προωθήσετε τη ζωτικότητα και να μειώσετε την ψυχική εξάντληση. Οι αναζωογονητικές ιδιότητες του περγαμόντου, του πορτοκαλιού, του νιαούλι και του ευκάλυπτου συνδυάζονται με τα ηρεμιστικά και επικεντρωτικά οφέλη του λευκού κυπαρισσιού και του μαύρου πιπεριού. Το conditioning είναι κινητήριο και ενδυναμωτικό, ενθαρρύνοντας τα μέλη σας να αξιοποιήσουν στο έπακρο την προπόνηση τους.

Cooldown - Αυτό το αιθέριο έλαιο είναι ένα χαλαρωτικό μείγμα πορτοκαλιού, μανταρινιού και σανταλόξυλου, σε συνδυασμό με τα αναζωογονητικά αρώματα ευκάλυπτου και νιαούλι. Είναι τέλειο ως μέρος των μαθημάτων γιόγκα και διαλογισμού, ή οπουδήποτε θέλετε τα μέλη σας να αισθάνονται επικεντρωμένα και ήρεμα.

Καθαριότητα

Το γυμναστήριο σας δεν χρειάζεται να μυρίζει σαν ιδρώτας. Χρησιμοποιήστε άρωμα ώστε να δημιουργήσετε ένα ευχάριστο περιβάλλον και κερδίστε το πλεονέκτημα στον ανταγωνισμό.

Αναζωογόνηση

Σάουνες ή ατμόλουτρα που εγχύονται με ευκάλυπτο και μέντα θα κάνουν τα μέλη σας να νιώσουν αναζωογονημένα. Η επιστημονική έρευνα επιβεβαιώνει ότι τα αιθέρια έλαια καταπολεμούν και εξαλείφουν τα βακτήρια, τους ιούς και τα καλούπια που μεταδίδονται με αέρα.

Ξεκινήστε να αρωματίζετε το γυμναστήριο σας.

Επικοινωνήστε με έναν αντιπρόσωπο της Air Aroma, θα κάνουμε την επιχείρησή σας να μυρίζει υπέροχα σε ελάχιστο χρόνο.

Επικοινωνήστε μαζί μας