Διαμερίσματα και καταλύματα.

Δημιουργήστε την τέλεια εντύπωση για τους αγοραστές ή ενοικιαστές για τις πολυτελείς πολυκατοικίες ή τα διαμερίσματά σας.

Διαμερίσματα και καταλύματα.
Διαμερίσματα και καταλύματα.

Αρωματισμός για πολυκατοικίες

Καλωσορίστε τους ενοίκους σας με ένα πολυτελές άρωμα που θα διαχέει τον χώρο πολυτελών διαμερισμάτων, όπου μένουν πολλές οικογένειες. Προκαλέστε μια δυνατή εντύπωση στους υποψήφιους κατοίκους, χρησιμοποιώντας αρωματισμό σε γραφεία ενοικιάσεων και σε πρότυπα διαμερίσματα , έτσι ώστε να ενισχύσετε την διάθεση των πελατών σας και να έχετε περισσότερες κρατήσεις.

Οι πρώτες καλές εντυπώσεις έχουν πρωτεύουσα σημασία και ένα άρωμα μπορεί να επηρεάσει άμεσα τον τρόπο με τον οποίο ένας αγοραστής ή ένοικος αντιλαμβάνεται τον χώρο σας. Η Air Aroma έχει δημιουργήσει εξατομικευμένα αρώματα υπογραφής για υπερσύγχρονους, πολυτελείς ουρανοξύστες από τη Νέα Υόρκη ως το Ντουμπάϊ.

Πέρα από την όραση, την ακοή, την αφή και την γεύση, η αίσθηση της όσφρησης είναι η πιο σημαντική στο να δημιουργεί συναισθήματα και αναμνήσεις. Εξασφαλίστε μια ευχάριστη και αξέχαστη εμπειρία για όσους διαμένουν σε συγκροτήματα διαμερισμάτων με ένα εξατομικευμένο άρωμα που υποδηλώνει «σπίτι».

Εφαρμογή scent marketing

Είτε διαχειρίζεστε, χτίζετε ή αναπτύσσετε ένα συγκρότημα διαμερισμάτων ή μια πολυκατοικία, η χρήση αρωματισμού μπορεί να δημιουργήσει εξαιρετικές εμπειρίες και να εμπνεύσει να εμπλουτίσετε την ατμόσφαιρα των χώρων σας. Είτε με την προσθήκη ενός ελκυστικού αρώματος σε εισόδους και κοινόχρηστους χώρους είτε με την χρήση φρέσκων αρωμάτων σε δημόσιους χώρους, όπως γυμναστήρια και λέσχες, τα αρώματα της Air Aroma εξασφαλίζουν απόλυτη ικανοποίηση.

Διαθέτοντας πολλαπλές μεθόδους, η Air Aroma μπορεί να εφαρμόσει μεθόδους αρωματισμού μέσω συστημάτων κλιματισμού για διακριτικό και ολοκληρωμένο αποτέλεσμα ή μέσω φορητών συσκευών, για πιό στοχευμένες περιοχές προς αρωματισμό.

Πολυτελή ατμόσφαιρα

Δημιουργήστε μια φιλόξενη ατμόσφαιρα που προσθέτει μια αίσθηση πολυτέλειας στο κτίριο της κατοικίας σας.

Πουλήστε τα διαμερίσματα σας πιο ακριβά.

Οι αγοραστές είναι πρόθυμοι να πληρώσουν περισσότερα για μια κατοικία, εφόσον διαθέτει το ιδανικό άρωμα.

Προσθέστε άρωμα σε συγκρότημα διαμερισμάτων.

Επικοινωνήστε με έναν αντιπρόσωπο της Air Aroma, θα κάνουμε την επιχείρησή σας να μυρίζει υπέροχα σε ελάχιστο χρόνο.

Επικοινωνήστε μαζί μας