Εκδηλώσεις

Δελεάστε αρωματικά τους επισκέπτες σας στην επόμενη εκδήλωσή σας.

Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις

Αρωματισμένες εκδηλώσεις

Το άρωμα έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει ένα γεγονός ή μια ειδική περίσταση, δημιουργώντας μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία. Από εταιρικές εκδηλώσεις έως μουσειακά εκθέματα, εκθέσεις και γάμους, το άρωμα μπορεί να τραβήξει την προσοχή του κοινού σας όπως κανένα άλλο μέσο.

Ένα αρωματισμένο περίπτερο στην επόμενη εμπορική σας έκθεση μπορεί να προσελκύσει τους επισκέπτες να σταματήσουν και να ενημερωθούν, προκαλώντας περιέργεια και ενθαρρύνοντας παράλληλα την αλληλεπίδραση με το εμπορικό σήμα σας. Οι επισκέπτες που μυρίζουν το άρωμα σε συνδυασμό με το εμπορικό σήμα σας θα έχουν μια μόνιμη ανάμνηση σε σχέση με την επιχείρησή σας. Με την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία διάχυσης cold air της Air Aroma, είναι δυνατό όχι μόνο να προσθέσετε άρωμα στην ατμόσφαιρα αλλά να δημιουργήσετε και διαδραστικά σημεία επαφής (PoS).

Προσφέρουμε προσαρμοσμένα πακέτα λύσεων αρωματισμού για εκδηλώσεις ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών. Πλήρη πακέτα υπηρεσιών παρέχονται με συμβουλές επιλογής αρωμάτων, ανάπτυξη αρώματος υπογραφής και τεχνική εγκατάσταση. Διατίθονται επίσης αυτόνομοι διαχυτές προς ενοικίαση για το εμπορικό σας περίπτερο ή εκδήλωση σας. Η Air Aroma έχει μεγάλη εμπειρία σε ένα ευρύ φάσμα χώρων εκδηλώσεων τόσο εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους και μπορεί να προσαρμόσει μια λύση για να καλύψει τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Το άρωμα της ατμόσφαιρας βελτιώνει την αναγνώριση τόσο γνωστών και άγνωστων εμπορικών σημάτων

(Morrin και Ratneshwar - 2003).

Αναμνήσεις που διαρκούν

Οι αρωματισμένες εκδηλώσεις δημιουργούν μια μόνιμη ανάμνηση μέσω του αρώματος. Η Air Aroma έχει σχεδιάσει αρώματα υπογραφής για παρουσιάσεις προϊόντων, γάμους, πάρτι και τελετές απονομής, δημιουργώντας μυρωδιές που επαναφέρουν τις αναμνήσεις εκείνης της ξεχωριστής εκδήλωσης. Στις καλλιτεχνικές ή μουσικοθεατρικές εκδηλώσεις, προσθέτοντας ένα άρωμα στην ατμόσφαιρα σας βοηθά να "βιώσει" πλήρως το κοινό την παραγωγή σας. Μια καλύτερη εμπειρία κοινού οδηγεί σε καλύτερες κριτικές. Τα αρώματα Air Aroma χρησιμοποιούνται ακόμη και στις παραστάσεις του Cirque du Soleil, δημιουργώντας την απόλυτη αισθητηριακή εμπειρία.

Άρωμα που "λέει" μια ιστορία

Η Air Aroma σχεδιάζει αρώματα υπογραφής που "λένε" την ιστορία ενός εμπορικού σήματος, ενός προϊόντος ή ενός ατόμου.

Μνήμες αρώματος

Ένα μοναδικό άρωμα υπογραφής έχει τη δυνατότητα να ενεργοποιεί τις μνήμες του brand σας.

Προσθέστε άρωμα στις εκδηλώσεις σας.

Επικοινωνήστε με έναν αντιπρόσωπο της Air Aroma, θα κάνουμε την επιχείρησή σας να μυρίζει υπέροχα σε ελάχιστο χρόνο.

Επικοινωνήστε μαζί μας