Καταστήματα

Δημιουργήστε μια μοναδική εμπειρία για το κατάστημα σας με άρωμα.

Καταστήματα
Καταστήματα

Αρώματα Υπογραφής που ενισχύουν την αγοραστική ανάμνηση

Η εμπειρία στο φυσικό κατάστημα είναι πάντα σημαντική, καθώς όλο και περισσότεροι πελάτες μετακινούνται σε ηλεκτρονικές πλατφόρμες. Όταν επισκέπτονται τα φυσικά καταστήματα, η αγοραστική εμπειρία στο χώρο σας πρέπει να είναι αξιοσημείωτη. Οι καταστηματάρχες πρέπει να λαμβάνουν υπόψη όλες τις πτυχές των καταστημάτων τους: τη διάταξη και το ντεκόρ, τη μουσική και τον φωτισμό. Εξίσου σημαντική έχει αποδειχθεί και η πέμπτη αίσθηση του πελάτη τους, η μυρωδιά.

Σε συνδυασμό με άλλα σήματα μάρκετινγκ, το άρωμα μπορεί να αυξήσει τη σύνδεση με τη μάρκας, να δημιουργήσει ισχυρότερη επικοινωνία και να εμβαθύνει την εμπιστοσύνη του εμπορικού σήματος. Τα προσαρμοσμένα αρώματα υπογραφής για τα εμπορικά σήματα και τα εμπορικά σήματα μόδας έχουν σχεδιαστεί για να εκφράζουν το γενικό μήνυμα και το περιβάλλον του χώρου, ενισχύοντας την αντίληψη, το συναίσθημα και τη σύνδεση με το κοινό-στόχο, καθιστώντας έτσι ένα ολοκληρωμένο και αξέχαστο κομμάτι της συνολικής ταυτότητας και της εμπορικής επωνυμίας της μάρκας.

Σε χώρους λιανικής πώλησης, τα κεριά μπορεί να είναι επικίνδυνα και τα σπρέι αρωμάτων μπορεί να είναι δαπανηρά και αναποτελεσματικά. Για ένα ομοιόμορφο επίπεδο αρώματος σε όλο το κατάστημά σας, συνιστούμε τη διάχυση του αρώματος μέσω των τεχνολογιών διάχυσης cold air που μπορούν να προγραμματιστούν να λειτουργούν κατά τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων.

Αρωματικό γεγονός

Όταν ρωτήθηκε να συγκρίνει ένα ζευγάρι παπούτσια σε ένα αρωματισμένο κατάστημα και ένα μη αρωματισμένο κατάστημα, το 84% των πελατών ανέφερε ότι ήταν πιο πιθανό να αγοράσουν από το αρωματισμένο κατάστημα.

Προσαρμοσμένα Αρώματα στον χώρο της Μόδας και του Λιανικού Εμπορίου

Η προσθήκη ενός αρώματος στο κατάστημά σας ενισχύει την εμπειρία του αγοραστή και τον συνδέεται σε συναισθηματικό επίπεδο. Οι πελάτες θα παραμείνουν για περισσότερο χρόνο σε ένα μυρωδάτο κατάστημα και η εμπειρία θα μείνει στο μυαλό τους για πολύ καιρό μετά την αποχώρηση τους. Από τις επιδείξεις μόδας μέχρι τα παραδοσιακά καταστήματα λιανικής πώλησης, η αίσθηση της υπογραφής σας μπορεί να προσφέρει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Όλα όσα βλέπουμε, ακούμε, αγγίζουμε και μυρίζουμε δημιουργούν μια γενική αντίληψη του brand. Σε σχεδόν δύο δεκαετίες η Air Aroma δημιούργησε μακροχρόνιες συνεργασίες με καταστήματα όπως boutique σχεδιαστών και παγκόσμιες αλυσίδες λιανικής πώλησης, ώστε να αναπτύξει στρατηγικές scent marketing που φέρνουν τον πελάτη πιο κοντά στο εμπορικό σήμα, διασφαλίζοντας δια βίου υπερασπιστές του brand. Οι πελάτες μας ανήκουν σε ένα ευρύ φάσμα τομέων λιανικής πώλησης, όπως μόδα, κοσμήματα, τεχνολογία, αξεσουάρ, αθλητικά είδη, έπιπλα, εμπορικά κέντρα και πολυκαταστήματα.

Αλησμόνητη εμπειρία

Η αίσθηση της οσμής συνδέεται άμεσα με το τμήμα του εγκεφάλου που είναι υπεύθυνο για τη μνήμη και το συναίσθημα.

Αύξηση πωλήσεων

Η αρωματισμένη ατμόσφαιρα έχει την ισχυρότερη επίδραση στην βελτίωση της συμπεριφοράς του καταναλωτή όσον αφορά την συγκίνηση, την αξιολόγηση, την προθυμία να επιστρέψει σε ένα κατάστημα και την πρόθεση αγοράς.

Ξεκινήστε να αρωματίζετε το κατάστημά σας

Επικοινωνήστε με έναν αντιπρόσωπο της Air Aroma, θα κάνουμε την επιχείρησή σας να μυρίζει υπέροχα σε χρόνο μηδέν.

Επικοινωνήστε μαζί μας