Κατοικίες

Η τέλεια ατμόσφαιρα καθορίζεται από τη μυρωδιά.

Κατοικίες
Κατοικίες

Αρώματα για το σπίτι

Για σχεδόν δύο δεκαετίες, η Air Aroma δημιουργεί όμορφα αρώματα για ιδιωτικές κατοικίες και οικιστικά κτίρια σε όλο τον κόσμο. Δημιουργούμε περισσότερα από ότι μια ωραία μυρωδιά, δημιουργούμε ειδικά προσαρμοσμένα αρώματα συνδυασμένα με όμορφα σχεδιασμένα συστήματα διάχυσης αρώματος για ασυναγώνιστα αποτελέσματα.

Συνεργαζόμενοι στενά με τους κατασκευαστές ακινήτων, τους διακοσμητές, τους αρχιτέκτονες και τους ιδιοκτήτες των κατοικιών, εγγυόμαστε την ομαλή ενσωμάτωση. Εκείνοι που αναζητούν υψηλής ποιότητας και όμορφα σχεδιασμένες λύσεις αρωμάτων είναι πλέον σε θέση να εφαρμόσουν τις ίδιες τεχνολογίες με το αγαπημένο τους ξενοδοχείο στο δικό τους σπίτι.

Αρωματικό γεγονός

Έρευνες έδειξαν ότι το 84% των αγοραστών ήταν πρόθυμοι να πληρώσουν περισσότερα χρήματα για τα κατοικίες όταν υπήρχε αρωματισμός

(Hirsch 1999) - Smell and Taste Treatment and Research Foundation, Ltd

Αρώματα Υπογραφής για Ακίνητα

Ένα προσαρμοσμένο άρωμα υπογραφής μπορεί να αναπτυχθεί προσθέτοντας αποκλειστικό και πολυτελές αντίκτυπο στους πιθανούς αγοραστές. Το άρωμα υπογραφής μπορεί να είναι τέλεια προσαρμοσμένο ώστε να ταιριάζει με την εσωτερική διαρρύθμιση και δημιουργεί την αίσθηση "ζεστού" και φιλόξενου χώρου. Οι συσκευές διάχυσης Ecoscent για σύνδεση με το σύστημα HVAC μπορούν επίσης να πωληθούν ως μια συσκευή του σπιτιού και ως εκ τούτου χρησιμοποιούνται ως χαρακτηριστικό πώλησης στη καταχώρηση αγγελίας για τους αγοραστές.

Τα αρώματα και οι συσκευές διάχυσης της Air Aroma έχουν αγαπηθεί από όλους. Είτε έχετε ένα μικρό διαμέρισμα, ένα προαστιακό σπίτι ή μια πολυτελές οικιστικό συγκρότημα, η Air Aroma έχει τη κατάλληλη πρόταση αρωματισμού. Το Ecoscent διαχέει διακριτικά το άρωμα στο σπίτι μέσω του συστήματος HVAC, ενώ το Aroscent είναι ιδανικός για ανεξάρτητο αρωματισμό δωματίων. Οι συσκευές διάχυσης αρώματος Air Aroma είναι συμβατές με τα συστήματα αυτοματισμού.

Δημιουργία προσαρμοσμένου αρώματος για το σπίτι σας

Δημιουργήστε το προσωπικό σας άρωμα υπογραφής για το σπίτι σας, που αντικατοπτρίζει το προσωπικό στυλ σας.

Πουλήστε το σπίτι σας γρηγορότερα και για περισσότερα

Προσθέστε αξία στην ιδιοκτησία σας με τη ενσωμάτωση μιας συσκευή διάχυσης αρώματος.

Προσθέστε άρωμα στο σπίτι σας

Επικοινωνήστε με έναν αντιπρόσωπο της Air Aroma, θα κάνουμε την επιχείρησή σας να μυρίζει υπέροχα σε χρόνο μηδέν.

Επικοινωνήστε μαζί μας