Ξενοδοχεία

Η τέλεια ατμόσφαιρα ορίζεται από το άρωμα.

Ξενοδοχεία
Ξενοδοχεία

Αρωματίστε το ξενοδοχείο σας

Η χρήση του αρώματος έχει την δυνατότητα να επηρεάσει άμεσα τον τρόπο με τον οποίο ο κάθε πελάτης σας αντιλαμβάνεται και θυμάται το ξενοδοχείο σας. Η δημιουργία μοναδικών εμπειριών είναι μια βασική τάση για ξενοδοχεία πολυτελείας, μπουτίκ και θέρετρα. Από τη στιγμή που οι επισκέπτες φτάνουν στο χώρο, θέλουν να αισθάνονται ότι η εμπειρία τους είναι ξεχωριστή. Με ένα αποκλειστικό, ευχάριστο άρωμα υπογραφής, μπορείτε να δημιουργήσετε την τέλεια ατμόσφαιρα και να δημιουργήσετε μια ισχυρή εντύπωση στους επισκέπτες.

​Το περιβάλλον και το εμπορικό σήμα σας μπορούν να ενισχυθούν με τη χρήση ενός αρώματος υπογραφής σε κοινόχρηστους χώρους όπως λόμπι, σαλόνι, αίθουσες συνεδριάσεων, spa, γυμναστήριο και πολλά άλλα. Παγκοσμίως τα εμπορικά σήματα φιλοξενίας χρησιμοποιούν προς όφελός τους αρώματα, γνωρίζοντας ότι ένα άρωμα υπογραφής αφήνει εντυπωσιακή ανάμνηση στους επισκέπτες, η οποία παραμένει ζωντανή πολύ μετά την παραμονή τους.

Αρωματικό γεγονός

Η ανθρώπινη μύτη είναι σε θέση να ανακαλέσει μυρωδιές με ακρίβεια 65% μετά από ένα χρόνο, σε αντίθεση με μόνο το 50% των εικόνων μετά από τρεις μήνες.

(Ινστιτούτο Οσφρητικής Αίσθησης)

Δημιουργήστε μια πραγματικά ισχυρή σύνδεση με τους καλεσμένους σας.

Η αίσθηση της οσμής συνδέεται άμεσα με το τμήμα του εγκεφάλου που είναι υπεύθυνο για τις αναμνήσεις και τα συναισθήματα. Το άρωμα παίζει κρίσιμο ρόλο στον τρόπο με τον οποίο θυμόμαστε και βιώνουμε τα πράγματα. Το σωστό άρωμα έχει τη δύναμη να ενισχύσει το μήνυμα του Brand σας και να συνδεθεί με τους επισκέπτες σας σε ένα μοναδικό επίπεδο. Τα στοιχεία δείχνουν ότι η δύναμη της μυρωδιάς οδηγεί στην "αφοσίωση" και οι επισκέπτες θα επιστρέψουν στο ξενοδοχείο σας.

Οι έμπειροι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων γνωρίζουν τη δύναμη του brand. Με ένα από τα συστήματα διάχυσης αρώματος της Air Aroma, η προσθήκη ενός αρώματος στο ξενοδοχείο σας δεν ήταν ποτέ ευκολότερη.

Αναγνώριση σήματος

Το άρωμα της υπογραφής σας θα κάνει τους επισκέπτες να θυμούνται το brand σας πολύ καιρό μετά τη διαμονή τους

Μεταφέρετε στο σπίτι την εμπειρία σας

Αρωματικά προϊόντα λιανικής πώλησης όπως κεριά και αρωματικά σπρέι δωματίου συνδέουν περαιτέρω το ξενοδοχείο με τους επισκέπτες σας.

Ξεκινήστε να αρωματίζετε το ξενοδοχείο σας

Επικοινωνήστε με έναν αντιπρόσωπο της Air Aroma, θα κάνουμε την επιχείρησή σας να μυρίζει υπέροχα σε χρόνο μηδέν.

Επικοινωνήστε μαζί μας