Οδοντιατρικές Εργασίες

Καλωσορίστε τους ασθενείς στον χώρο του οδοντιατρείου σας με ένα χαλαρωτικό άρωμα που ηρεμεί τα νεύρα και μειώνει το άγχος.

Οδοντιατρικές Εργασίες
Οδοντιατρικές Εργασίες

Αρωματισμός για Οδοντιατρικές Κλινικές

Μία επίσκεψη ρουτίνας στον οδοντίατρο προκαλεί άγχος σε ποσοστό έως και 75% των ασθενών. Ένας από τους αποτελεσματικότερους τρόπους μείωσης του άγχους ενός ασθενή μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω ενός πλάνου αρωματισμού που καλωσορίζει, ηρεμεί και ανακουφίζει, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα που είναι ακίνδυνη, ασφαλής και χαλαρωτική.

Διαχέοντας ένα ευχάριστο άρωμα σε όλη την είσοδο, στον χώρο υποδοχής, στην αίθουσα αναμονής και στις αίθουσες εξετάσεων, προκαλείται μια αναφορά σε όμορφες αναμνήσεις και συναισθήματα, μειώνοντας τα αρνητικά συναισθήματα που συνήθως συνδέονται με τον οδοντίατρο. Αυτό συμβαίνει επειδή η αίσθηση της όσφρησης συνδέεται άμεσα με το τμήμα του εγκεφάλου που μας δημιουργεί αναμνήσεις και συναισθήματα.

Βελτιώστε την εμπειρία του ασθενούς επιλέγοντας προσεκτικά αρώματα που ηρεμούν και χαλαρώνουν. Μέσω του αρωματισμού μπορεί να μειωθεί η ανησυχία του ασθενούς και να τον ενθαρρύνει για ενδεχόμενες επόμενες επισκέψεις ή παραπομπές σε κάποιο χειρουργείο, κλινική ή άλλο χώρο εξέτασης.

Διαχύτες Αρώματος για Οδοντιατρικές Εργασίες.

Ένα χαλαρωτικό και αναζωογονητικό άρωμα θα εξαλείψει τις οσμές μιας κλινικής ενώ παράλληλα θα δημιουργήσει μια προσιτή ατμόσφαιρα που θα βοηθήσει στην παραμονή και ικανοποίηση του ασθενούς. Μια ευχάριστη εμπειρία επίσκεψης σε μια οδοντιατρική κλινική είναι καθοριστική για τη δημιουργία μιας βάσης εμπιστοσύνης για τον ασθενή και, ως αποτέλεσμα, στην αύξηση του προσωπικού σας κέρδους.

Ενισχύστε στην ικανοποίηση των ασθενών στην οδοντιατρική σας κλινική χρησιμοποιώντας ένα χαλαρωτικό άρωμα. Επικοινωνήστε με την Air Aroma για να συζητήσουμε τις επιλογές σας.

Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα

Δημιουργήστε μια ευχάριστη εμπειρία για τους ασθενείς σας, αρωματίζοντας τους χώρους εισόδου, υποδοχής και αναμονής στο οδοντιατρείο σας.

Τακτικοί Ασθενείς

Δημιουργήστε πιο χαρούμενους ασθενείς που θα συστήνουν τις υπηρεσίες σας και θα έρχονται ξανά και ξανά, επιβεβαιώνοντας έτσι το πλάνο αρωματισμού.

Ξεκινήστε να αρωματίζετε το οδοντιατρείο σας

Επικοινωνήστε με έναν αντιπρόσωπο της Air Aroma, θα κάνουμε το οδοντιατρείο σας να μυρίζει υπέροχα σε ελάχιστο χρόνο.

Επικοινωνήστε μαζί μας