Χώροι Ιατρικής Περίθαλψης & Ομορφιάς

Βελτιώστε την εμπειρία των ασθενών σας

Χώροι Ιατρικής Περίθαλψης & Ομορφιάς
Χώροι Ιατρικής Περίθαλψης & Ομορφιάς

Αρωματίζοντας τους ιατρικούς σας χώρους

Η χρήση αρώματος στον κλάδο της υγείας έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει το πως αισθάνονται οι ασθενείς όταν επισκέπτονται το χώρο. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι ορισμένα αρώματα μπορούν να χαλαρώσουν τους ασθενείς και τους επισκέπτες και να δημιουργήσουν ένα πιο θετικό περιβάλλον.

Οι Οδοντιατρικές Κλινικές, τα Νοσοκομεία και οι αίθουσες αναμονής συχνά δημιουργούν ανησυχία και άγχος. Είτε είστε ασθενής είτε επισκέπτης, η μυρωδιά των ισχυρών προϊόντων καθαρισμού και η αποστείρωση μπορούν να συμβάλουν σε μια αρνητική εμπειρία. Για να δημιουργηθεί ένα πιο χαλαρωτικό περιβάλλον για τους ασθενείς και το προσωπικό, οι ιατρικές κλινικές στρέφονται στην αίσθηση της όσφρησης την πιο ισχυρή από όλες τις ανθρώπινες αισθήσεις.

"Τα αποτελέσματα αποκάλυψαν ότι τόσο οι οσμές του πορτοκαλιού όσο και της λεβάντας μειώνουν το άγχος και τη βελτιωμένη διάθεση σε ασθενείς που περιμένουν οδοντιατρική θεραπεία".

Lehrner, J. ,Marwinski, G. ,Lehr, S., Johren, P. & Deecke, L. (2005). Physiology & Behavior

Αναζωογονήστε τον αέρα

Η διάχυση ενός καταπραϋντικού αρώματος, όπως η λεβάντα ή ο ευκάλυπτος, μπορεί να προκαλέσει συναισθηματική αντίδραση σε ασθενείς και επισκέπτες, έτσι ώστε η εμπειρία στην αίθουσας αναμονής να είναι λιγότερο αγχωτική. Σε χώρους υγείας για παιδιά, η χρήση αρωμάτων φιλικών προς τα παιδιά μπορεί να κάνει τους νεότερους ασθενείς να αισθάνονται άνετα. Για τις εγκαταστάσεις φροντίδας ηλικιωμένων, αναζωογονητικά αρώματα μπορούν να απελευθερωθούν το πρωί για τόνωση και χαλαρωτικό άρωμα το απόγευμα για να ηρεμήσουν και να χαλαρώσουν.

Η ατμόσφαιρα έχει θετική επίδραση στην αντιλήψη των ασθενών για την ποιότητα των υπηρεσιών, την καθαριότητα και την προσωπική ευεξία. Ένα αρωματισμένο περιβάλλον θα βοηθήσει τους ασθενείς να αισθάνονται χαρούμενοι και χαλαροί. Για να πάτε ένα βήμα παραπέρα, χρησιμοποιήστε τα 100% καθαρά αιθέρια έλαια της Air Aroma για την αναζωογόνηση του αέρα και με πρόσθετο όφελος από τις αντιβακτηριακές ιδιότητες καταπολεμήστε την εξάπλωση των βακτηρίων.

Αντιβακτηριακή δράση

Η διάχυση των αντιβακτηριακών προϊόντων σε ιατρικούς χώρους μπορεί να ελαχιστοποιήσει τους κινδύνους μολύνσεων από βακτήρια που μεταδίδονται μέσω αέρα.

Διώχνει το άγχος

Χαλαρώστε τους ασθενείς και δημιουργήστε μια θετική εντύπωση με την προσθήκη αρώματος σε μια αίθουσας αναμονής.

Ξεκινήστε να αρωματίζετε την κλινική σας

Επικοινωνήστε με έναν αντιπρόσωπο της Air Aroma, θα κάνουμε την επιχείρησή σας να μυρίζει υπέροχα σε χρόνο μηδέν.

Επικοινωνήστε μαζί μας