Hugo Boss

Περγαμόντο, Γεράνι, Βασιλικός, Κόλιανδρο, Κανέλλα, Vetiver, Βρύα Βελανιδιάς, Πατσουλί, Σανδαλόξυλο.

Άρωμα καταστήματος Hugo Boss.

Ο πολυτελής οίκος Hugo Boss φημίζεται για ένα άψογα μοντέρνο στυλ που συνδυάζεται με εξευγενισμένη και διαχρονική γοητεία. Για να συμβαδίζει με τον εκλεπτυσμό και την πολυτέλεια τόσο των προϊόντων όσο και των εσωτερικών χώρων των καταστημάτων, η Air Aroma σχεδίασε ένα ξεχωριστό άρωμα υπογραφής, το οποίο διαχέεται στα εμπορικά καταστήματα της Hugo Boss.

Hugo Boss

Το άρωμα υπογραφής της Air Aroma για την Hugo Boss είναι αναζωογονητικό και αποπνέει αίσθηση εμπιστοσύνης και κομψότητας. Το συγκεκριμένο πικάντικο άρωμα αντικατοπτρίζει την δύναμη αυτού του εμπορικού σήματος και την ισχυρή του κληρονομιά. Οι νότες από Γαρύφαλλο, Γεράνι και Κανέλλα, που έχουν σαν τελείωμα φρεσκάδα από Μήλο και Περγαμόντο, συμπληρώνουν την ξυλώδη βάση από Κέδρο και Σανδαλόξυλο.

Καλέστε μας

Επικοινωνήστε σήμερα με έναν αντιπρόσωπο της Air Aroma και θα κάνουμε την επιχείρησή σας να μυρίζει υπέροχα σε ελάχιστο χρόνο.

Δοκιμάστε ένα δείγμα

Δημιουργία αρώματος

Ψάχνετε για ένα αποκλειστικό άρωμα; Οι αρωματοποιοί της Air Aroma μπορούν να δημιουργήσουν αρώματα υπογραφής αποκλειστικά για το δικό σας brand.

Σχεδιάστε ένα άρωμα