The Ritz-Carlton

Από τη Νέα Υόρκη στο Σικάγο

Η εμπειρία αρωματισμού του Ritz Carlton

Το Ritz Carlton είναι ένα εμβληματικό πολυτελές brand, γνωστό για τα πολυτελή ξενοδοχεία και καταλύματά του. Δημιουργώντας εμπειρίες που εμπνέονται από την κάθε περιοχή και τοποθεσία, κάθε ιδιοκτησία Ritz Carlton προσφέρει μια εξατομικευμένη εμπειρία για τους επισκέπτες του, περιλαμβάνοντας μοναδικά αρώματα υπογραφής. Τα προσωποποιημένα αρώματα υπογραφής της Air Aroma διαχέονται από το Ritz Carlton της Νέας Υόρκης έως το Ritz Carlton της Ουάσινγκτον, δίνοντας μια μοναδική διάσταση σε κάθε ένα από αυτά.Το άρωμα του Ritz Carlton στο Σικάγο είναι ένας λεπτός συνδυασμός Τριαντάφυλλου Grasse και Πράσινου Τσαγιού, περιέχοντας τόνους από ζουμερό Φραγκοστάφυλο, Λουΐζα και Λευκό Γιασεμί, αναδύοντας μια αίσθηση κλασικής ομορφιάς και πολυτέλειας. Για τη Νέα Υόρκη και την περιοχή του Battery Park ένα φρέσκο, ξυλώδες άρωμα καλωσορίζει τους επισκέπτες , ένα άρωμα νεανικό, φιλόδοξο και κοσμοπολίτικο που ταιριάζει απόλυτα στην ιδιοσυγκρασία του Μανχάταν. Αυτό το άρωμα υπογραφής προκαλεί μια αίσθηση ξεχωριστής πολυτέλειας που δε συναντάς πουθενά αλλού.

The Ritz-Carlton
The Ritz-Carlton

Καλέστε μας

Επικοινωνήστε σήμερα με έναν αντιπρόσωπο της Air Aroma και θα κάνουμε την επιχείρησή σας να μυρίζει υπέροχα σε ελάχιστο χρόνο.

Δοκιμάστε ένα δείγμα

Δημιουργία αρώματος

Ψάχνετε για ένα αποκλειστικό άρωμα; Οι αρωματοποιοί της Air Aroma μπορούν να δημιουργήσουν αρώματα υπογραφής αποκλειστικά για το δικό σας brand.

Σχεδιάστε ένα άρωμα