Το Romance Was Born και το VAMFF

Ευκάλυπτος, Λεμονομυρτιά, Πεύκο, Manuka, Κόκκινο Θυμάρι

Αρώματα Πασαρέλας

Το Virgin Australia Melbourne Fashion Festival (VAMFF) είναι μια ετήσια εκδήλωση, που διαρκεί μία εβδομάδα και γιορτάζει την Αυστραλιανή μόδα και ομορφιά. Σε συνεργασία με τον σύγχρονο Αυστραλιανό οίκο μόδας “Romance Was Born” και το VAMFF, η Air Aroma δημιούργησε ένα μοναδικό άρωμα για το φεστιβάλ μόδας. Το φινάλε της πασαρέλας “Bush Magic”, το οποίο φημίζεται για τον τρόπο που δημιουργεί επιβλητικές πολιτιστικές εμπειρίες, ενισχύθηκε με ένα αυθεντικό Αυστραλιανό άρωμα, ώστε να αντικατοπτρίζει το θέμα της επίδειξης. Ο δροσερός Ευκάλυπτος και η αναζωογονητική Λεμονομυρτιά συνδυάζονται με νότες από Πεύκο, Manuka και Κόκκινο Θυμάρι. Το άρωμα που προκύπτει είναι αεράτο, φρέσκο και αναμφισβήτητα Αυστραλιανό. Σχεδιασμένο ώστε να ενισχύει την ενέργεια της επίδειξης στο κοινό, το άρωμα συνδυάζεται τέλεια με την παιχνιδιάρικη κομψότητα και φαντασμαγορία των ενδυμάτων, τον φωτισμό, τη μουσική, το μακιγιάζ και τη συνολική ατμόσφαιρα του χώρου. Αυτό το μοναδικό άρωμα υπογραφής προσέφερε μια φρέσκια, διασκεδαστική και ταυτόχρονα μοντέρνα ματιά για τον μέσο αυτόχθονα Αυστραλιανό. Το άρωμα βοήθησε το κοινό να συνδεθεί με το όραμα του σχεδιαστή για “ατέλειωτη αισιοδοξία παιδικών ονείρων και ελεύθερου πνεύματος πέρα από τα σύνορα”. Η επιτυχία του εμπορικού σήματος μπορεί να μετρηθεί από την τεράστια θετική επιρροή που είχε σαν συνέπεια η επίδειξη στις online πωλήσεις.

Το Romance Was Born και το VAMFF
Το Romance Was Born και το VAMFF
Το Romance Was Born και το VAMFF

Καλέστε μας

Επικοινωνήστε σήμερα με έναν αντιπρόσωπο της Air Aroma και θα κάνουμε την επιχείρησή σας να μυρίζει υπέροχα σε ελάχιστο χρόνο.

Δοκιμάστε ένα δείγμα

Δημιουργία αρώματος

Ψάχνετε για ένα αποκλειστικό άρωμα; Οι αρωματοποιοί της Air Aroma μπορούν να δημιουργήσουν αρώματα υπογραφής αποκλειστικά για το δικό σας brand.

Σχεδιάστε ένα άρωμα