Γίνε Φιλικός προς το Περιβάλλον με την Air Aroma

Στην Air Aroma λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη το περιβάλλον. Αυτή η πολιτική μας περιλαμβάνει το περιβάλλον εργασίας, το περιβάλλον των προϊόντων και τον αντίκτυπο που έχει η εταιρεία μας στο περιβάλλον σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ανακύκλωση

Όλα τα μπουκάλια και οι κασέτες αρωμάτων της Air Aroma είναι φτιαγμένα από PET (Υλικό Μεμβράνης Προστασίας) και PP (Πολυπροπυλένιο), επομένως 100% ανακυκλώσιμα, και ελαχιστοποιούν τη συμβολή μας στους χώρους υγειονομικής ταφής.

Οι συσκευές διάχυσης της Air Aroma αποτελούνται κυρίως από ανθεκτικό αλουμίνιο, το οποίο, από τα πιο κοινά ανακυκλώσιμα υλικά, είναι το μόνο υλικό που είναι απεριόριστα και εξολοκλήρου ανακυκλώσιμο. Κατασκευάζουμε προϊόντα που προορίζονται να έχουν διάρκεια στον χρόνο, με πολλές συσκευές διάχυσης που εξακολουθούν να λειτουργούν, έχοντας χρησιμοποιηθεί για πάνω από 10 χρόνια.

PP

Πολυπροπυλένιο

PET

Τερεφθαλικό πολυαιθυλένιο (Πολυεστέρας)

Συμμόρφωση

Ως μέλος της IFRA (International Fragrance Association) / (Διεθνούς Ένωσης Αρωμάτων), τα αρώματα διάχυσης της Air Aroma κατασκευάζονται σύμφωνα με τα αυστηρότερα πρότυπα και κανονισμούς της IFRA. Τα αρώματα της Air Aroma συμμορφώνονται με τους κανονισμούς VOC (Volatile Organic Compound / Πτητικές Οργανικές Ενώσεις). Η Air Aroma ιδρύθηκε χρησιμοποιώντας 100% φυσικά αρώματα αιθέριων ελαίων, σχεδόν δύο δεκαετίες αργότερα είμαστε πρωτοπόροι στον αρωματισμό της ατμόσφαιρας, με πολλά από τα αρώματά μας να δημιουργούνται από 100% φυσικά αιθέρια έλαια.

Αποτύπωμα άνθρακα

Η Air Aroma χρησιμοποιεί μειωμένη ενέργεια στα γραφεία της με πολυάριθμους τρόπους, με στόχο ένα ελάχιστο αποτύπωμα άνθρακα. Το άνοιγμα κεντρικών γραφείων στη Μελβούρνη, το Άμστερνταμ, το Τόκυο, τη Νέα Υόρκη και το Χόνγκ Κόνγκ μείωσε δραματικά την ανάγκη ταξιδιών με χρήση ορυκτών καυσίμων.

Όπου είναι δυνατόν, η τηλεδιάσκεψη είναι η προτιμώμενη μέθοδος επικοινωνίας. Τα γραφεία μας κάνουν βέλτιστη χρήση του φυσικού φωτός, χρησιμοποιούμε φιλικούς προς το περιβάλλον και ενεργειακά αποδοτικούς υπολογιστές της Apple και έχουμε σαν στόχο ένα γραφείο χωρίς χαρτιά.