Σχετικά με την Air Aroma

Είμαστε μία εταιρεία που προσφέρει πρωτοποριακές προτάσεις αρωματισμού, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να ενσωματώσουν το scent marketing ως μέρος μιας συνολικής στρατηγικής branding.

Είμαστε η Air Aroma

Η Air Aroma είναι μία εταιρεία scent marketing με έδρα τη Μελβούρνη στην Αυστραλία και κεντρικά γραφεία σε όλο τον κόσμο. Με γνώμονα το λιτό, κομψό σχεδιασμό και τη δημιουργία προσωποποιημένων αρωμάτων, σχεδιάζουμε, αναπτύσσουμε και προσφέρουμε αξέχαστες αρωματικές εμπειρίες, δημιουργώντας την ιδανική ατμόσφαιρα με τα αρώματα και τα προσαρμοσμένα προϊόντα μας.

Έχοντας ηγετικό ρόλο στον χώρο με είκοσι χρόνια εμπειρίας και μία αφοσιωμένη ομάδα αρωματοποιών, σχεδιαστών και ανθρώπων που πλάθουν μοναδικές ιστορίες, έχουμε δημιουργήσει προσωποποιημένα αρώματα για μερικά από τα πιο γνωστά και πολυτελή brands. Η Air Aroma διαθέτει την τεχνογνωσία να αποδώσει την ταυτότητα ενός brand σε ένα άρωμα, έχοντας ως βάση τα συναισθήματα, και όχι μόνο αυτό που φαίνεται. Ένα άρωμα υπογραφής μπορεί να ξεκλειδώσει την ουσία ενός brand, καθώς η αίσθηση της όσφρησης αξιοποιεί τη μνήμη και το συναίσθημα.

Είμαστε υπερήφανοι για τα περιβαλλοντικά ασφαλή και βιώσιμα προϊόντα κορυφαίας ποιότητας που παρέχουμε, προσφέροντας μια πλούσια ποικιλία από προσεκτικά σχεδιασμένες αρωματικές δημιουργίες και ένα πλήρες φάσμα μεθόδων παράδοσης. Ο εξοπλισμός διάχυσης που διαθέτουμε κατασκευάζεται από εμάς και, με την παγκοσμίως πατενταρισμένη τεχνολογία διάχυσης cold-air diffusion που χρησιμοποιούμε, δημιουργούμε μία αξέχαστη ατμόσφαιρα που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των μεγαλύτερων brands παγκοσμίως. Πιστεύουμε σε εμπειρίες που έχουν αντίκτυπο, σε χώρους που εμπνέουν, στον υψηλής ποιότητας σχεδιασμό και στις ουσιαστικές σχέσεις.

Είμαστε πρωτοπόροι

Η Air Aroma είναι παγκόσμιος ηγέτης που παρέχει προτάσεις scent marketing, αρώματα και νέες τεχνολογίες.

Γιατί Air Aroma;

Είμαστε ‘πράσινοι’

Η Air Aroma επικεντρώνεται ενεργά στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα και, σαν συνέπεια, στην επίδραση που έχει στο περιβάλλον.

Μάθετε περισσότερα