Σχετικά με την Air Aroma

Είμαστε μια εταιρεία με πρωτοποριακές προτάσεις αρωματισμού και προσφέρουμε βοήθεια σε επιχειρήσεις, ώστε να εφαρμόσουν το marketing του αρωματισμού ως μέρος της γενικότερης στρατηγικής τους στην προώθηση του brand τους.

Είμαστε η Air Aroma

Ανακαλύψτε τις πλούσιες και ποικίλες δυνατότητες του αρωματισμού. Η όσφρηση θεωρείται η πιο ισχυρή μας αίσθηση, σε ό, τι αφορά την μακροπρόθεσμη απομνημόνευση εμπειριών, τόπων ή προϊόντων.

Με εμπειρία σχεδόν 20 ετών, η Air Aroma βοηθά τις επιχειρήσεις να ενσωματώσουν το άρωμα στη συνολική τους στρατηγική προώθησης του brand τους. Αυτό επιτυγχάνεται με συνεργασία, χρησιμοποιώντας φυσικά αρώματα, όμορφα σχεδιασμένες συσκευές διάχυσης αρώματος και με την υποστήριξη ενός ασύγκριτου παγκοσμίου δικτύου διανομής. Ας ενισχύσουμε το εμπορικό σας σήμα, τον χώρο ή το προϊόν σας και ας δημιουργήσουμε ένα διαρκές αποτύπωμα για τους πελάτες σας. Είναι αυτό που ξέρουμε να κάνουμε καλύτερα. - John van Roemburg, CEO Air Aroma Group

Είμαστε πρωτοπόροι

Η Air Aroma ηγείται διεθνώς στο να παρέχει λύσεις, αρώματα και νέες τεχνολογίες σε ό, τι αφορά το marketing αρωματισμού.

Γιατί Air Aroma;

Είμαστε ‘πράσινοι’

Η Air Aroma επικεντρώνεται ενεργά στη μείωση του αποτυπώματος της σε άνθρακα και, σαν συνέπεια, στην επίδρασή της στο περιβάλλον.

Μάθετε περισσότερα