Υπηρεσίες

Ενοικίαση ή αγορά, η Air Aroma θα φροντίσει τις αρωματικές σας ανάγκες.

Ενοικίαση ή Αγορά

Με ευέλικτους όρους συμβολαίου από 12 έως 60 μήνες, μπορείτε να επιλέξετε εκείνον που ταιριάζει καλύτερα στον δικό σας προϋπολογισμό. Οι μηνιαίες πληρωμές περιλαμβάνουν την προμήθεια τόσο εξοπλισμού όσο και αρωμάτων. Τα αρώματα θα παρέχονται σε τακτική βάση με την επιλογή προγραμματισμένης υπηρεσίας και αναπλήρωσης αρωμάτων για να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της επιχείρησής σας. Οι επιλογές ενοικίασης προσφέρουν μέγιστη ευελιξία, μιας και είναι η χρήση του εξοπλισμού και όχι η κατοχή της που παράγει οφέλη και κέρδη εν τέλει.
Για τη εξυπηρέτησή σας, η Air Aroma παρέχει επίσης δυνατότητα αγοράς για τον εξοπλισμό, σε συνδυασμό με σύμβαση για την τακτική προμήθεια αρωμάτων και μια προαιρετική ανανέωση υπηρεσιών και αρώματος που ταιριάζει στις επαγγελματικές σας απαιτήσεις.

Όροι μίσθωσης

Εξυπηρέτηση πελατών

Εγκατάσταση

Φροντίδα Air Aroma

Η φροντίδα των πελατών μας είναι η κύρια προτεραιότητά μας. Η Air Aroma προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σε όλους τους πελάτες. Για τους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο μπορούμε να προσφέρουμε υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο μέσω εξειδικευμένων sites και ανοιχτών γραμμών επικοινωνίας. Η Air Aroma είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής σε θέματα αρωματισμού στον κόσμο. Αυτό παρέχει στους πελάτες μας την άνεση πως μπορούμε να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες οπουδήποτε στον κόσμο. Μπορείτε να βασιστείτε στις επαγγελματικές συμβουλές, τη μεγάλη διαθεσιμότητα και την φιλική εξυπηρέτηση ενός από τους πολλούς συνεργάτες της Air Aroma.

Άρωμα
/
Υπηρεσία

Φροντίδα Air Aroma

Εγκατάσταση και συντήρηση

Δεν απαιτείται εγκατάσταση για όλα τα προϊόντα της Air Aroma. Ορισμένα προϊόντα είναι plug and play (τοποθέτηση και άμεση λειτουργία) και οι οδηγίες που περιλαμβάνονται σε κάθε προϊόν είναι εύκολο να τις ακολουθήσετε. Εγκατάσταση απαιτείται για όλους τους τύπους Ecoscent, ειδικά όταν συνδέονται σε συστήματα HVAC. Η επαγγελματική εγκατάσταση πραγματοποιείται μετά από συνεννόηση με τον τοπικό σας προμηθευτή Air Aroma.

Plug & Play

Aromax
Aroslim
Aroscent

Απαιτεί εγκατάσταση

Aroscent HVAC
Aroscent Light Track
Ecoscent