Ανταποδίδοντας

12 May, 2020

Ανταποδίδοντας

Η εμφάνιση και η συνεχιζόμενη παρουσία της πανδημίας Covid-19 έχουν σίγουρα αλλάξει τη ζωή μας για πάντα, καθώς βρισκόμαστε σε μια διαρκή προσπάθεια να επαναπροσδιορίζουμε την έννοια ‘φυσιολογικό’ και ‘καθημερινότητα’. Πολλοί από εμάς βιώνουμε φόβο και άγχος σε ό, τι αφορά τις αλλαγές και το άγνωστο, και θλίψη για κάθε απώλεια.

Μας ζητήθηκε να κάνουμε μια παύση από τους ρυθμούς της καθημερινότητάς μας και να αλλάξουμε τον τρόπο που είχαμε διαμορφώσει τη ζωή μας προκειμένου να σώσουμε και να προστατεύσουμε ο ένας τον άλλο, μια δραστική αλλά αναγκαία ενέργεια που έχει αλυσιδωτές επιδράσεις προς ένα συλλογικό καλό. Ελπίζουμε ότι, δημιουργώντας μια ευχάριστα αρωματισμένη ατμόσφαιρα, να μπορέσουμε έως ένα βαθμό να βοηθήσουμε ώστε η διαμονή στο σπίτι για τόσο μεγάλα διαστήματα να είναι πιο ήρεμη και ευχάριστη και ίσως μας δώσει περισσότερη έμπνευση καθώς διανύουμε αυτές τις δύσκολες στιγμές μαζί.

Καθώς ο πλανήτης αντιμετωπίζει καθημερινά όλο και περισσότερες προκλήσεις που σχετίζονται με τον ιό, κάθε περίπτωση μας αγγίζει το ίδιο. Ως μια οικογενειακή εταιρεία με κεντρικά γραφεία στη Νέα Υόρκη, θέλουμε να δείξουμε την υποστήριξή μας σε μια από τις πιο πληγείσες περιοχές στον κόσμο και να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στις ομάδες που προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε μια νέα πρωτοβουλία που θα παρέχει στήριξη όπου χρειάζεται περισσότερο στην παρούσα φάση.

Από τις 12 Μαΐου και καθ’ όλη την διάρκεια του Ιουνίου, η Air Aroma θα δωρίσει το 5% όλων των αγορών στο Ταμείο Ανταπόκρισης Έκτακτης Ανάγκης COVID-19 του First Responders Children’s Foundation.

Το ταμείο ξεκίνησε για να βοηθήσει άτομα και οικογένειες όσων εργάζονται στην παροχή πρώτων βοηθειών που αγωνίζονται με δυσκολίες λόγω των οικονομικών επιπτώσεων της πανδημίας, και βοηθά στο να προωθούνται πρωτοβουλίες όπως η διανομή πιστοποιημένων χειρουργικών μασκών FDA σε ομάδες πρώτων βοηθειών, η οικονομική κάλυψη διαμονής σε δωμάτια ξενοδοχείων για ασφαλή απομόνωση, η διανομή απολυμαντικών για τα χέρια, καθώς και η κάλυψη τελετουργικών εξόδων όσων μελών πρώτων βοηθειών έχασαν τη μάχη με τη ζωή λόγω του COVID-19.

Είμαστε πραγματικά ευγνώμονες για όσους διακινδυνεύουν τη ζωή τους καθημερινά για το συλλογικό καλό, που ενεργούν με θάρρος και ταπεινότητα για να δημιουργήσουν ένα ασφαλέστερο περιβάλλον για όλους μας. Όσα ευχαριστώ και να πούμε δεν θα είναι αρκετά στα μέλη των πρώτων βοηθειών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της πανδημίας COVID-19. Η Air Aroma είναι μια οικογενειακή εταιρεία που ιδρύθηκε και λειτουργεί εδώ και είκοσι χρόνια με ιδιαίτερο πάθος να ανεβάζουμε ο ένας τον άλλον, να δημιουργούμε αξέχαστες εμπειρίες και να παραμένουμε πιστοί στις προσπάθειές μας για ένα καλύτερο μέλλον. Η υγεία και η ευημερία της τοπικής, εθνικής και της παγκόσμιας κοινότητας είναι εξαιρετικά σημαντική για εμάς και είμαστε ευγνώμονες που έχουμε την δυνατότητα να βοηθήσουμε όπου μπορούμε και να ανταποδώσουμε.

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας και ευχόμαστε σε εσάς και τις οικογένειές σας υγεία και ασφάλεια. Ελπίζουμε ότι τα αρώματά μας θα σας προσφέρουν χαμόγελα και όμορφες στιγμές.

Η Ομάδα της Air Aroma

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Ταμείο Ανταπόκρισης Έκτακτης Ανάγκης COVID-19 του First Responders Children’s Foundation, παρακαλώ επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση: https://1strcf.org