Φυσική Θεραπεία Ύπνου Arobalance

05 January, 2021

Φυσική Θεραπεία Ύπνου Arobalance

Στην εποχή μας, όλο και περισσότεροι άνθρωποι αντιμετωπίζουν προβλήματα νυχτερινού ύπνου, καταλήγοντας να έχουν έλλειψη ενέργειας κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η έλλειψη ποιοτικού ύπνου, εκτός από κόπωση, προκαλεί άγχος και ευερεθιστότητα, γεγονός που επηρεάζει τόσο εμάς όσο και τους ανθρώπους γύρω μας. Άλλες επιπτώσεις που σχετίζονται με την έλλειψη ύπνου περιλαμβάνουν μειωμένη λειτουργία της μνήμης, αύξηση βάρους, αυξημένο κίνδυνο για καρκίνο και κατάθλιψη και αύξηση στην αρτηριακή πίεση και τα επίπεδα χοληστερόλης.

Η έλλειψη ύπνου μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα υγείας, αλλά τα υπνωτικά χάπια μπορούν επίσης να έχουν σοβαρές παρενέργειες· μερικές φορές η επίλυση ενός προβλήματος μπορεί στην πραγματικότητα να επιφέρει άλλα, εξίσου σημαντικά. Συχνές παρενέργειες από υπνωτικά χάπια περιλαμβάνουν πονοκέφαλο, μυϊκό πόνο, δυσκοιλιότητα, διάρροια, ζάλη, υπνηλία, ξηροστομία και δυσκολία στη διατήρηση της ισορροπίας. Επιπλέον, υπάρχει κίνδυνος εκδήλωσης αλλεργικής αντίδρασης στα χάπια και ο συνδυασμός τους με αλκοόλ μπορεί να είναι εξαιρετικά επικίνδυνος έως και θανατηφόρος.

Το Arobalance είναι ένας φυσικός τρόπος αντιμετώπισης της αϋπνίας ή της άπνοιας κατά τη διάρκεια του ύπνου. Πρόκειται για ένα φυσικό άρωμα που προέρχεται από φυτικά εκχυλίσματα πράσινων φύλλων και μειώνει το χρόνιο άγχος, ενώ συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου. Απλά ψεκάζοντας το άρωμα Arobalance μερικές φορές στο μαξιλάρι ή τα κλινοσκεπάσματα, θα μπορέσετε να απολαύσετε έναν καλό ύπνο με φυσικό τρόπο. Το Arobalance δεν έχει αρνητική επίδραση κατά τη διάρκεια φάσεων ύπνου REM ούτε προκαλεί υπνηλία, όπως άλλα προϊόντα ύπνου.