No Stress - Arobalance από την Air Aroma

31 August, 2021

No Stress - Arobalance από την Air Aroma

Η Air Aroma παρουσιάζει με υπερηφάνεια το No Stress - Arobalance, ένα μοναδικό επιστημονικά αποδεδειγμένο προϊόν που ανακουφίζει από το άγχος, φτιαγμένο από 100% φυσικά εκχυλίσματα πράσινων φυτών, το οποίο δημιουργεί μια ήρεμη και γαλήνια ατμόσφαιρα, συμβάλλει στη μείωση του χρόνιου στρες ενώ βοηθά στη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου. Το Arobalance περιέχει τρία φυσικά ενεργά εκχυλίσματα φυτών και το ελαφρύ άρωμά του θυμίζει φρεσκοκομμένο γρασίδι και πράσινα φύλλα.

Η φόρμουλα του Arobalance είναι το αποτέλεσμα 10ετούς έρευνας από επιστήμονες βιοϊατρικής - συγκεκριμένα από τον Dr Nickolas Lavidis BSc (Hons) Phd και την ομάδα του Πανεπιστημίου του Queensland στην Αυστραλία - σχετικά με τον τρόπο μείωσης των ανεπιθύμητων παρενεργειών του χρόνιου άγχους. H δράση της φόρμουλας του Arobalance μειώνει την επίδραση του χρόνιου άγχους, χωρίς να επηρεάζει την αυτόματη βιολογική αντίδραση άγχους που είναι ζωτικής σημασίας για την επιβίωσή μας.

Το παρατεταμένο άγχος μπορεί να οδηγήσει σε μια σειρά από σοβαρές παθήσεις, όπως υψηλή αρτηριακή πίεση, καρδιακά προβλήματα, απώλεια μνήμης, σύγχυση, κατάθλιψη και καταστολή της ικανότητας του σώματος να καταπολεμά τις λοιμώξεις. Η μελέτη θεραπειών με μυρωδιές φυτών έδειξε ότι κάποια πράσινα φυτά είχαν ιδιαίτερα αποτελεσματική δράση και περαιτέρω έρευνα οδήγησε στην τελική δημιουργία ενός σκευάσματος με το όνομα Praescent, που συμβάλλει σημαντικά στη μείωση των επιπτώσεων του χρόνιου στρες, και πρόκειται για τη δραστική ουσία που περιέχεται στο Arobalance. Σύμφωνα με δηλώσεις του Dr Lavidis: «Το Arobalance επιδρά απευθείας στον εγκέφαλο, ιδιαίτερα στα σημεία που ελέγχουν τα συναισθήματα και τη μνήμη, γνωστά ως αμυγδαλή και ιππόκαμπος, και έρευνες έχουν αποδείξει την αποτελεσματικότητά του στη μείωση των αρνητικών επιπτώσεων του παρατεταμένου άγχους και τη βελτίωση ποιότητας ύπνου».

Το Arobalance θα φροντίσει να σας παρέχει ποιοτικό ύπνο, ψεκάζοντας απλά μερικές φορές στο μαξιλάρι ή τα σεντόνια σας. Δεν έχει αρνητική επίδραση στα διαστήματα ύπνου REM ούτε θα σας προκαλέσει υπνηλία, όπως άλλα προϊόντα ύπνου. Πρόκειται για ένα προϊόν με βάση το νερό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά σε όλα τα μηχανήματα διάχυσης της Air Aroma, συμπεριλαμβανομένων των Aroscent, Ecoscent και Aromax. Το Arobalance διατίθεται επίσης σε πρακτικές συσκευασίες ψεκασμού των 2.5ml και 50ml, τα οποία είναι ιδανικά για το σπίτι, το αυτοκίνητο, τα ταξίδια και την εργασία. Επικοινωνήστε με την Air Aroma για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Arobalance και με ποιόν τρόπο μπορείτε να το αγοράσετε για το σπίτι ή την επιχείρησή σας. Ανακαλύψτε τη σειρά No Stress - Arobalance και απολαύστε μια ισορροπημένη ατμόσφαιρα, χωρίς άγχος.