Το άρωμα 4.810 της Air Aroma για τα καταστήματα Montblanc

25 May, 2021

Το άρωμα 4.810 της Air Aroma για τα καταστήματα Montblanc

Φανταστείτε να μπαίνετε σε μια αμυδρά φωτισμένη ντουλάπα ενός κομψού και επιτυχημένου κυρίου. Το εσωτερικό περιβάλλεται από επιμελώς τακτοποιημένα μάλλινα κοστούμια, μεταξωτές γραβάτες και δερμάτινα παπούτσια. Έχει ήδη ντυθεί και έχει φύγει για τη βραδινή του έξοδο, το άρωμά του ωστόσο παραμένει αισθητό.

Η συνεργασία μεταξύ Air Aroma και Montblanc - τη φημισμένη εταιρεία που δημιουργεί πολυτελή όργανα γραφής, ρολόγια και δερμάτινα είδη - οδήγησε στη δημιουργία ενός αποκλειστικού αρώματος υπογραφής που διαχέεται στα εμβληματικά καταστήματα Montblanc.

Το άρωμα 4.810, που πήρε εύστοχα το όνομά του από το ύψος της ψηλότερης κορυφής των Άλπεων, παραπέμπει στην πλούσια κληρονομιά της Montblanc. Ο συμβολικός αριθμός 4.810 είναι ένα έμβλημα που βρίσκεται σε όλα τα στυλό Meisterstück και χαρακτηρίζει την ανώτερη ποιότητα Montblanc.

Το 4.810 είναι ένα πολυτελές και διαχρονικό άρωμα, που ενισχύει την αίσθηση της εκλεπτυσμένης ποιότητας και της εξαιρετικής δεξιοτεχνίας σε όλα τα καταστήματα Montblanc. Όταν συνδυάζεται με τους σκουρόχρωμους εσωτερικούς χώρους, τα βελούδινα χαλιά, τις κομψές λεπτομέρειες από ξύλο και γυαλί στα καταστήματα, το άρωμα προκαλεί συναισθήματα άνεσης και αποκλειστικότητας.

Όπως το οικείο άρωμα της ντουλάπας ενός κυρίου, το συναρπαστικό άρωμα 4.810 διαθέτει δερμάτινες νότες από ποώδες Ιεροβότανο (Clary Sage), πικάντικο και θερμό Ξύλο Κέδρου και βελούδινα απαλό White Musk.