Ζεστά Αρώματα για έναν Κρύο Χειμώνα

22 December, 2020

Ζεστά Αρώματα για έναν Κρύο Χειμώνα

Ο χειμώνας είναι ήδη εδώ, όμως κάποια από τα αγαπημένα μας αρώματα μπορούν να σας κάνουν να νιώσετε όμορφα και ζεστά κατά τη διάρκεια αυτής της εποχής.

Ένα από αυτά είναι το θερμό και χαλαρωτικό Vanilla Lace, ένα γλυκό άρωμα με νότες Βανίλιας, Λεβάντας και Πραλίνας, που δημιουργεί μια ιδανική ατμόσφαιρα τόσο στο σπίτι όσο και στο γραφείο σας.

Υπάρχει τίποτα πιο οικείο και κλασικό από το άρωμα της ζεστής σοκολάτας για τον χειμώνα; Είναι ξεκάθαρα το ρόφημα που μας έρχεται πρώτο στο μυαλό, μόλις αρχίσει να κρυώνει ο καιρός! Το Chocolate, με νότες από Μαύρη Σοκολάτα, Κακάο, Βανίλια και Ξύλο Κέδρου έχει αυτό το άρωμα θαλπωρής και ηρεμίας που έχει συνδεθεί με τη μνήμη όλων, μικρών και μεγάλων.

Ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα αρώματα αυτής της εποχής είναι αδιαμφισβήτητα το Cinnamon Apple! Αυτό το θερμό και φιλόξενο άρωμα έχει τη μυρωδιά της φρεσκοψημένης μηλόπιτας που βγαίνει αχνίζοντας από τον φούρνο της μαμάς. Οι νότες από Μήλο και Πορτοκάλι, σε συνδυασμό με την Καραμέλα και την Κανέλλα δεν αφήνει σίγουρα κανέναν ασυγκίνητο.

Η μυρωδιά που έχει το χώμα μετά τη βροχή είναι ένα από τα ομορφότερα αρώματα της φύσης αυτή την εποχή. Το άρωμα Petrichor είναι μια γήινη συμφωνία με νότες από Πατσουλί και Βρύα, που έχει την ικανότητα να μας μεταφέρει αυτά τα οικεία και χαλαρωτικά αρώματα της φύσης και να μας χαλαρώνει. 

Όσο για τους λάτρεις των αιθέριων ελαίων, το Imaya είναι ένα πικάντικο και ξυλώδες μείγμα με Εσπεριδοειδή, Κανέλλα, Τζίντζερ, Γαρύφαλλο και Σανταλόξυλο· όλα αυτά τα έλαια που λατρεύουμε να μυρίζουμε μια τέτοια εποχή. Εκλεπτυσμένο και τολμηρό, αυτό το άρωμα είναι το ιδανικό για να νιώσετε ζεστασιά και αναζωογόνηση, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες.

Εάν ενδιαφέρεστε να παραγγείλετε οποιοδήποτε από αυτά τα αρώματα, να γνωρίσετε και τα υπόλοιπα μοναδικά αρώματα που διαθέτουμε ή απλά να κάνουμε μια όμορφη κουβέντα και να μάθετε όλα όσα σας ενδιαφέρουν για τον μαγικό κόσμο των αρωμάτων, επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε πολύ να σας ταξιδέψουμε στον κόσμο της Air Aroma!