Δημιουργώντας Προορισμούς Μέσω του Αρώματος

19 October, 2020

Δημιουργώντας Προορισμούς Μέσω του Αρώματος

Οραματιστείτε μια απόδραση σε ένα μέρος που πραγματικά λαχταράει η καρδιά σας, είτε πρόκειται για ένα τροπικό νησί είτε για ένα λιβάδι με αγριολούλουδα ή ένα δάσος, ανάμεσα σε πανύψηλα δέντρα. Φανταστείτε την ικανοποίηση που μπορεί να προσφέρει αυτή η τοποθεσία στις αισθήσεις σας, ώστε να δημιουργήσετε μια πιο ρεαλιστική αντίληψη αυτής της εμπειρίας. Μέσω της όσφρησης μπορείτε πραγματικά να μεταφερθείτε στο μέρος που ονειρεύεστε, ενώ βρίσκεστε στην άνεση του σπιτιού σας.

Ίσως μια απόδραση σε ένα ειδυλλιακό νησί να είναι αυτό που ονειρεύεστε. Επιλέγοντας ένα από τα αρώματα Longboard, Seaside ή Oasis της Air Aroma, θα είναι σα να ξυπνάτε μυρίζοντας την αλμύρα της θάλασσας, καθώς απολαμβάνετε τις θερμές ακτίνες του ήλιου. Φανταστείτε έναν περίπατο στην παραλία με την άμμο ανάμεσα στα δάχτυλα των ποδιών σας, καθώς παίρνει σχήμα από κάθε σας βήμα και αλλάζει μορφή από τον αέρα. Είτε προτιμάτε να χαλαρώνετε στην παραλία κάτω από τον ήλιο είτε να απολαμβάνετε τη δροσερή θάλασσα, αφήστε την αίσθηση της όσφρησης να σας μεταφέρει εκεί. 

Εάν λαχταράτε κάτι πιο τολμηρό, όπως μια εκδρομή βαθιά μέσα στη ζούγκλα, μπορείτε να βιώσετε αυτή την εμπειρία μέσω των αρωμάτων Vetiver Rain, Ginger Flower ή Fig Essence της Air Aroma. Είναι σα να περπατάτε μέσα σε ένα πυκνόφυτο δάσος και ακούτε ήχους από τροπικά πουλιά. Έντονα χρωματιστά λουλούδια προβάλλουν από νωπούς φλοιούς δέντρων και, ατενίζοντας το βλέμμα σας ψηλά, αντικρύζετε έναν θόλο από καταπράσινα φύλλα. Φανταστείτε να εισπνέετε τη φρεσκάδα από τις σταγόνες της βροχής και να χάνεστε στα βάθη της ζούγκλας, καθώς ακούτε το ήσυχο βουητό ενός καταρράκτη στο βάθος. 

Ίσως το ιδανικό μέρος για εσάς να είναι ένας κήπος γεμάτος με φρέσκα τριαντάφυλλα, τουλίπες και μαργαρίτες. Το άρωμα Tulip της Air Aroma θα σας κάνει να νιώσετε πως κάθεστε σε ένα λιβάδι με φρέσκες τουλίπες μέσα στην καρδιά της άνοιξης, απολαμβάνοντας τις αξίες της ανανέωσης και της ανάπτυξης. Το άρωμα Zuri φλερτάρει με γλυκά άνθη από ylang ylang και πλουμέρια (frangipani), καθώς σας προσκαλεί σε μια μεθυστική απόδραση, ενώ το άρωμα Pomelo Pulp σας μεταφέρει την εικόνα των ζουμερών οπωροφόρων δέντρων, υπενθυμίζοντας το δώρο της φύσης στη γλύκα των φρούτων.

Ενώ φαντασιώνεστε έναν περίπατο στο δάσος, εισπνέετε τη φρέσκια μυρωδιά των πεύκων με το άρωμα Holiday Tree της Air Aroma. Το άρωμα White Tea Thyme σας ταξιδεύει με τις υπέροχα διακριτικές μυρωδιές από συστάδες θάμνων με βότανα που βρίσκονται ολόγυρα και το άρωμα Cedar Mood αποτυπώνει τη βαθιά κομψότητα των επιβλητικών δέντρων και των μαγευτικών ανακαλύψεων μέσα σε ένα δάσος.

Μπορείτε να ονειροπολήσετε και να μεταφερθείτε σε λιβάδια γεμάτα αγριολούλουδα, με αρώματα όπως τα French Lavender, Serene και Illuminate, έχοντας την αίσθηση του δροσερού αέρα να μπερδεύει τα μαλλιά σας και τις θερμές αρωματικές νότες από λεβάντα να σας ηρεμούν. Κάντε τις φαντασιώσεις σας πραγματικότητα με τα αρώματα της Air Aroma και αφήστε το άρωμα να σας ταξιδέψει.