Εξετάζοντας Νέους Προορισμούς

20 August, 2020

Εξετάζοντας Νέους Προορισμούς

Καθώς επαναπροσδιορίζουμε ένα καινούργιο μέλλον, οι ταξιδιώτες προσδοκούν προσαρμογές από τις επιχειρήσεις του κλάδου που να συμβαδίζουν με έναν μετα-πανδημικό κόσμο. Τα επαγγελματικά ταξίδια αναμένεται να μειώνονται σταδιακά, καθώς όλο και περισσότερες εταιρείες υιοθετούν μια πολιτική εργασίας από το σπίτι, αποφεύγοντας τη σωματική αλληλεπίδραση όπου αυτό είναι δυνατό. Τα τοπικά ταξίδια αναψυχής θα υπερισχύσουν των διεθνών ταξιδιών για διακοπές για ένα χρονικό διάστημα.

Οι επισκέπτες, που συνήθως συρρέουν σε μεγάλες πόλεις, μπορούν εναλλακτικά να αναζητήσουν υπαίθρια και εξοχικά θέρετρα, που υπόσχονται ανοιχτούς χώρους και καθαρό αέρα. Προβλέπεται αύξηση κρατήσεων σε ενοικιάσεις καταλυμάτων τύπου Airbnb, καθώς οι επισκέπτες πλέον αναζητούν έναν δικό τους ατομικό χώρο, όπου δεν χρειάζεται να μοιράζονται ανελκυστήρες με αγνώστους. Ξαφνικά, τόσα πολλά πράγματα που θεωρούσαμε δεδομένα, τώρα φαντάζουν αυθαίρετα σε έναν κόσμο όπου η κοινωνική απόσταση είναι ο κανόνας.

Ένας σημαντικός παράγοντας που θα λαμβάνει οπωσδήποτε υπόψη ο καθένας είναι η καθαριότητα. Είτε πρόκειται για κάποιο ξενοδοχείο, μια κρουαζιέρα, κάποιο αεροδρόμιο ή ένα κατάστημα λιανικής, οι άνθρωποι θέλουν να γνωρίζουν ότι το περιβάλλον στο οποίο περνούν χρόνο είναι καθαρό. Οι επισκέπτες ενδέχεται να προτιμήσουν νεόκτιστα ξενοδοχεία από κάποια που έχουν επισκεφτεί και αγαπήσει στο παρελθόν, σκεπτόμενοι ότι όσο λιγότεροι άνθρωποι έχουν διαμείνει στο δωμάτιο, τόσο μειώνεται η πιθανότητα να υπάρχει ο ιός σε οποιαδήποτε επιφάνεια του ξενοδοχείου. Επίσης, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να θελήσουν να ενημερωθούν για την κατάσταση της τοποθεσίας στην οποία βρίσκονται και ποια προληπτικά μέτρα εφαρμόζονται. Λόγω της συνεχιζόμενης ψυχολογικής επίδρασης που έχει η πανδημία, η καλή εμπειρία και φροντίδα του πελάτη θα βρίσκεται όλο και περισσότερο στο επίκεντρο, διασφαλίζοντας ότι νιώθει άνετα, ασφαλής και καθαρός.

Ένας απλός και αποτελεσματικός τρόπος να ενισχύσετε το αίσθημα καθαριότητας στην επιχείρησή σας είναι μέσω του αρώματος. Τα αρώματα εσπεριδοειδών δεν είναι μόνο ελκυστικά και αναζωογονητικά, αλλά αποδίδουν τη μυρωδιά της καθαριότητας με φυσικό τρόπο. Διαχέοντας ένα ζωηρό άρωμα εσπεριδοειδών στον χώρο σας, οι πελάτες σας θα νιώσουν άνετα και χαλαρά και θα βεβαιωθούν ότι είναι ασφαλείς στο περιβάλλον που βρίσκονται. Το κατάλληλο άρωμα μπορεί να ανακουφίσει το άγχος ενός νευρικού ταξιδιώτη και να συμβάλλει στην αίσθηση χαλάρωσης και ευεξίας. Μια αρωματισμένη ατμόσφαιρα συμπληρώνει υπέροχα μια σωστή πολιτική καθαρισμού, καθώς βελτιώνει την αντιληπτική ικανότητα και επικοινωνεί σε συναισθηματικό επίπεδο.

Η Air Aroma διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία όμορφων αρωμάτων με βάση τα εσπεριδοειδή. Το διαχρονικά αγαπημένο Lemongrass Tea έχει νότες από λεμονόχορτο και λεμόνι, συνδυασμένες με νότες από βότανα και πράσινο τσάι, που δημιουργούν μια εμπειρία φρεσκάδας και φιλοξενίας σε κάθε περιβάλλον. Μια νεότερη προσθήκη στη συλλογή της Air Aroma, το Illuminate, έγινε αμέσως ένα από τα πιο δημοφιλή αρώματά μας, με ένα συναρπαστικό μείγμα από Περγαμόντο, Πορτοκάλι, Σανγκουΐνι, Γκρέιπφρουτ και άλλα δελεαστικά συστατικά. Προσφέρουμε, επίσης, μια σειρά από 100% αιθέρια έλαια για όσους επιθυμούν μια εντελώς φυσική αρωματική εμπειρία.

Στην Air Aroma γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι το άρωμα για την επιχείρησή σας, όχι μόνο για την ενίσχυση της καθαριότητας στους χώρους, αλλά και στη συναισθηματική σύνδεση με τους επισκέπτες σας με έναν βαθύτερο και πιο ουσιαστικό τρόπο. Η όσφρηση είναι η πιο ισχυρή από τις πέντε αισθήσεις που διαθέτουμε και η χρήση της προς όφελός σας αποτελεί μια προφανή επιλογή. Είναι πολύ πιο πιθανό να θυμόμαστε μια μυρωδιά σε σύγκριση με κάτι που έχουμε δει ή ακούσει. Διαχέοντας ένα άρωμα στον χώρο, διασφαλίζετε ότι η εμπειρία που δημιούργησε η επιχείρησή σας θα παραμείνει στη μνήμη των πελατών σας για τα επόμενα χρόνια κι εμείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να γίνει αυτή η εμπειρία υπέροχη.