Ο Ρόλος του Αρώματος στο Real Estate

18 May, 2021

Ο Ρόλος του Αρώματος στο Real Estate

Προσελκύστε τους κατάλληλους αγοραστές στο Real Estate μέσω του αρώματος. Η εύρεση αγοράς μιας νέας κατοικίας ή επιχείρησης παρέχει μια συναρπαστική ευκαιρία για μια καινούργια φάση ζωής με νέα προοπτική - ίσως πρόκειται για επέκταση, δοκιμή διαφορετικής τοποθεσίας ή στυλ. 

Με περισσότερη πρόσβαση στην προβολή χώρων διαδικτυακά, υπάρχει αυξημένος ανταγωνισμός κατά την εξέταση της σωστής επιλογής για τις σωστές ανάγκες. Όταν κάποιος αποφασίζει να κανονίσει μια επίδειξη, η επίδραση αυτής της κατ’ ιδίαν συνάντησης φέρει λίγο μεγαλύτερο βάρος και κάθε στοιχείο μπορεί να βοηθήσει κάποιον να κάνει τη σωστή επιλογή σε σύντομο χρόνο. Οι property developers, οι διακοσμητές εσωτερικών χώρων, οι κτηματομεσίτες και οι αρχιτέκτονες έχουν όλοι έναν κοινό σκοπό: να δημιουργήσουν μια αξέχαστη πρώτη εντύπωση. Κάποιος γνωρίζει σχεδόν αμέσως αν ενδιαφέρεται ή όχι· μελέτες έχουν δείξει ότι, μέσα σε δευτερόλεπτα, το 80% των υποψήφιων αγοραστών γνωρίζουν εάν ένας χώρος είναι αυτός που θέλουν. Η δημιουργία μιας απλά ευχάριστης αισθητικά δυνητικής οικίας ή επιχείρησης έχει χρησιμεύσει ως βασικός στόχος στην προσέλκυση υποψήφιων αγοραστών και ενοικιαστών στο παρελθόν, αλλά σήμερα οι ιδιοκτήτες κτιρίων εκμεταλλεύονται το scent marketing για να ξεχωρίζουν μεταξύ των ανταγωνιστών και να κάνουν έναν χώρο ακόμα πιο επιθυμητό.

Το άρωμα είναι γνωστό για την ικανότητα που έχει να κάνει ένα σπίτι πιο φιλόξενο, καθώς δημιουργεί την ψυχολογική εντύπωση ότι ένας χώρος είναι «όμορφος» με ενισχυμένη αντίληψη. Η παρουσία ενός ευχάριστου αρώματος πυροδοτεί τα μέρη του εγκεφάλου μας που συνδέονται με συναισθήματα και αναμνήσεις, δημιουργώντας μια στιγμή απόλαυσης. Το σωστό άρωμα μπορεί να βελτιώσει την αντίληψη κάποιου για το σπίτι σας, δίνοντάς του την αίσθηση της πολυτέλειας και της αποκλειστικότητας. Όταν ένας δυνητικός αγοραστής ή κάτοικος αισθάνεται άνετα στο πιθανό «σπίτι» του, θα ενθουσιαστεί περισσότερο να κάνει μια προσφορά για αγορά ή ενοικίαση του χώρου. Αντίστροφα, μια άσχημη μυρωδιά μπορεί αμέσως να αποθαρρύνει τους πελάτες από την επιθυμία απόκτησης του χώρου. Ως αισθητηριακά όντα αντιλαμβανόμαστε πάντα το άρωμα ενός χώρου, είτε συνειδητά είτε υποσυνείδητα, γι' αυτό η προσθήκη ενός ευχάριστου αρώματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πλεονέκτημα. Είναι προτιμότερη η χρήση μιας συσκευής που διαχέει με συνέπεια ένα διακριτικό άρωμα στον χώρο από ξεπερασμένες μεθόδους αρωματισμού, όπως το ψήσιμο μπισκότων. Για πάνω από 20 χρόνια, η Air Aroma παρέχει εξοπλισμό διάχυσης και αρώματα για οικιακά, εμπορικά και επαγγελματικά περιβάλλοντα σε όλο τον κόσμο. Φρέσκα αρώματα όπως το Illuminate και το Lemongrass Tea, σε συνδυασμό με έναν διαχύτη όπως το Aroscent της Air Aroma, μπορούν να συμπληρώσουν τέλεια την αρμονία ενός εσωτερικού χώρου.

Το scent marketing μπορεί επίσης να ανεβάσει την αξία της οικίας ή του κτιρίου σας, καθώς οι πελάτες συνήθως αντιλαμβάνονται έναν αρωματισμένο χώρο ως ποιοτικά καλύτερο και είναι πρόθυμοι να πληρώσουν περισσότερα για την απόκτηση ή ενοικίασή του. Συνιστάται ο αρωματισμός της εισόδου της οικίας ή του εκάστοτε κτιρίου, καθώς αυτή αποτελεί την πρώτη εντύπωση. Άλλοι χώροι που μπορούν να αρωματιστούν είναι κοινόχρηστα σημεία, όπως διάδρομοι και παροχές υπηρεσιών, καθώς και χώροι όπου έχετε την ευκαιρία να παρουσιάσετε το ίδιο το κτίριο, όπως κέντρα πωλήσεων, γραφεία leasing και model units. Σε ό, τι αφορά τη βιομηχανία του commercial real estate, ένας αρωματισμένος χώρος στέλνει ένα μήνυμα καθαριότητας, προσοχής στη λεπτομέρεια και ποιότητας. Μερικές από τις καλύτερες εταιρείες real estate παγκοσμίως έχουν εμπιστευτεί την Air Aroma να ενισχύσει τη δημιουργία θετικών εμπειριών άφιξης και την επιρροή αντίληψης του brand τους μέσω του scent marketing. Η οσμή είναι η πιο σημαντική αίσθηση σε ό, τι αφορά τις αναμνήσεις και τα συναισθήματά μας και, όταν συστήνεται ένα μοναδικό άρωμα για πρώτη φορά σε κάποιον, αυτό έχει τη δύναμη να δημιουργήσει μια ανάμνηση με διάρκεια.

Με την αγορά ακινήτων να γίνεται πιο ανταγωνιστική από ποτέ, επικοινωνήστε με την Air Aroma σήμερα για να κάνετε τον χώρο σας ένα μέρος που οι πελάτες σας μπορούν να φανταστούν τον εαυτό τους να αγαπούν καθημερινά.