Πώς να Κάνετε το Σπίτι σας να Μυρίζει σαν Ξενοδοχείο

04 August, 2020

Πώς να Κάνετε το Σπίτι σας να Μυρίζει σαν Ξενοδοχείο

Έχει τύχει ποτέ να περάσετε τόσο υπέροχα σε διακοπές ώστε να ξέρετε πως θα σας ακολουθούν σαν ανάμνηση για μια ζωή; Πρόκειται για το είδος των διακοπών που, σαν εμπειρία, αλλάζει τον τρόπο που βλέπετε τον κόσμο, σας εμπνέει ή σας θυμίζει όσα αγαπάτε. Έχει τύχει ποτέ η διαμονή σας σε ένα ιδιαίτερο ξενοδοχείο να αποτυπωθεί στο μυαλό σας λόγω κάποιων συγκεκριμένων ποιοτικών χαρακτηριστικών, όπως η εξυπηρέτηση, η διακόσμηση ή το άρωμα, που την έκανε αξέχαστη; Μέσα σας δεν εύχεστε να επισκεφτείτε ξανά αυτό το μέρος με κάποιον τρόπο;

Εάν η απάντηση είναι ναι, υπέροχα! Και γνωρίζουμε ακριβώς τι εννοείτε, γιατί αυτό ακριβώς είναι που κάνει η Air Aroma. Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε αρώματα που μένουν στη μνήμη και ταιριάζουν με την ενέργεια και την ατμόσφαιρα ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο για πάνω από είκοσι χρόνια. Είμαστε εκεί για να ενισχύσουμε την επίδραση που έχει αυτή η καίρια πρώτη εντύπωση όταν δημιουργείται ένα αποτύπωμα, που έχει τη δυνατότητα να αγγίξει συναισθηματικά τους ανθρώπους. Οι επισκέπτες αναφέρουν την εθιστική γοητεία, την πολυτέλεια ή τη μοναδικότητα που ξεχωρίζουν σε ένα ξενοδοχείο λόγω του αρώματος υπογραφής που φέρει, και νιώθουμε περήφανοι που έχουμε συνεργαστεί με ξενοδοχεία για να δημιουργήσουμε υπέροχες εμπειρίες φιλοξενίας• το είδος των εμπειριών που πλέον ίσως εκτιμάμε ακόμη περισσότερο απ’ ο, τι συνήθως. Εάν έχετε μείνει στο ξενοδοχείο Sofitel, στο Atlantis Bahamas, στο The William Vale, στα Fairmont Hotels ή στο The Ritz Carlton, θα θυμάστε το όμορφο άρωμά του. Το υπέροχο σε ένα άρωμα υπογραφής είναι η δύναμη που έχει να μας ταξιδέψει πίσω στον χρόνο, προσφέροντας ένα αίσθημα νοσταλγίας καθώς αναβιώνουμε μια μυρωδιά από το παρελθόν, ένα άρωμα που συνδέεται με μια ιδιαίτερη και αγαπημένη χρονική περίοδο για εμάς. 

Καθώς τα ταξίδια που σχεδιάζατε να κάνετε ενδέχεται να είναι σε αναμονή για το εγγύς μέλλον, μπορείτε ακόμη να βιώσετε λίγη από τη μαγεία που προσφέρει ένα ταξίδι μεταφέροντας τη μυρωδιά του αγαπημένου σας ξενοδοχείου στο σπίτι σας. Όλα μας τα μηχανήματα διάχυσης είναι διαθέσιμα για προσωπική οικιακή χρήση, μαζί με ένα ευρύ φάσμα αρωμάτων και αιθέριων ελαίων. Πολλά από τα αρώματα της Air Aroma, όπως το Lemongrass Tea, το Sencha, το Illuminate ή το Longboard, χρησιμοποιούνται ευρέως από ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο με σκοπό να δημιουργήσουν ένα θερμό καλωσόρισμα. Προσαρμοσμένα επώνυμα αρώματα που δημιουργήθηκαν για το South Congress Hotel ή για τα Pullman Hotels είναι διαθέσιμα και σε μορφή κεριών. Αν και ορισμένα ξενοδοχεία επιλέγουν να μη μοιράζονται το προσωποποιημένο τους αρωματικό μείγμα, εάν εξακολουθείτε να αναζητάτε κάποιο από αυτά τα ιδιαίτερα αρώματα, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε ένα άρωμα παρόμοιο με εκείνο που διαθέτει το αγαπημένο σας ξενοδοχείο.

Επικοινωνήστε με την Air Aroma και θα σας βοηθήσουμε να κάνετε το σπίτι σας να μυρίζει σαν ξενοδοχείο.